Najnovije vesti

REPER ULAZI U PAROVE: Đus puca na pobedu!
Foto: Dragan Kadić

Biće belaja

REPER ULAZI U PAROVE: Đus puca na pobedu!

Stars

Đus je jedan od glavnih igrača Hepi televizije u ovoj sezoni. Biće zanimljivo i bez cenzure. On je baš oštar na jeziku i spreman je da se obračuna sa svima

Ivan Ivanović Đus useliće se u subotu uveče u kuću „Parova“.Kako Kurir saznaje, reper je spreman na sve zarad dobre zabave, pa će praviti šou po kojem je inače poznat. Prema rečima našeg izvora bliskog produkciji, Ivan je najavio da je spreman na sve samo da bi se dokopao prve nagrade.

- Đus je jedan od glavnih igrača Hepi televizije u ovoj sezoni. Biće zanimljivo i bez cenzure. On je baš oštar na jeziku i spreman je da se obračuna sa svima. Nije pokvaren, igra na fer-plej. Ma, biće tu svašta. Naročito jer Đus ne podnosi prljave ljude, a ponajmanje aljkave žene. Kada vidi ženu koja se nije umila, spreman je svašta da joj kaže. To ga izvodi iz takta - ističe naš izvor.

Inače, popularni reper je pre nekoliko godina pobedio u rijalitiju „Dvor“ i sad je spreman na sve samo da ponovo osvoji prvo mesto. Da ne puca na pobedu, ne bi ni ulazio u rijaliti. Njemu borba za trijumf neće biti teška jer ima poseban šmek i sigurno će dogurati do finala. Videćete, Đus je u ovom projektu pun pogodak - završava naš izvor blizak produkciji.

Lj. S.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...