MAMA MI JE ODUZELA KUĆU PA ME BLOKIRALA NA TELEFON: Sin Snežane Đurišić otvorio dušu pa otkrio porodične tajne!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

SUKOB NE JENJAVA

MAMA MI JE ODUZELA KUĆU PA ME BLOKIRALA NA TELEFON: Sin Snežane Đurišić otvorio dušu pa otkrio porodične tajne!

Stars -

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, otvorio je dušu i izneo mnoge porodične tajne koje javnost nije znala.

Naime, nakon što su njihove komšije pričale o ovoj porodici, i otkrile da u kući viđaju Snežaninu snajku, ali problematičnog Marka ne, on je odlučio da ispriča o čemu je reč.

"Bio sam u Americi šest meseci, došao sam pre mesec dana i nisam kod kuće jer sam sa njom u raspravi. Kod drugara sam, boravim tu, radimo neke stvari zajedno i to je to. Supruga odvede decu kod mame, pa ona budu sa njom dan, dva, tri", kaže Gvozdenović.

foto: Damir Dervišagić

Na pitanje da li postoji šansa da se pomiri sa Snežanom, Marko je rekao:

"Poznajući moju majku, ona umire za mnom. Ali, previše je ponosna da bi se pomirila sa mnom."

Kako je poznato, ni Marko u svom životu nije bio cvećka. Prema policijskim izveštajima koji su procurili u medije, on je pre nekoliko godina skrivio nesreću u kojoj je devojka izgubila život.

"Nisam cvećka zato što sam imao saobraćajku koja se dešava. Svaki dan ljudi ginu, a ja nisam cvećka?! Sad pišu da je vraćala moje dugove, to nema veze s mozgom. Ne znam šta drugo može da bude da nisam cvećka. Sve je to sra...e kroz gusto granje, zato ja i pi...dim", u dahu je ispričao Marko.

foto: Kurir, Dragan Kadić

On je zatim nastavio da priča o lošem odnosu sa majkom, a kako kaže, sve je počelo od kada je njegov otac umro.

"Probao sam da kontaktiram sa Snežanom, ali me je blokirala. Počeli smo da se svađamo oko imovine još kad je otac umro. Ja sam otišao za Ameriku, kada sam se vraćao, ona je rekla: "Ti si se odrekao u moju korist". Bukvalno mi je namestila da se odreknem u njenu korist. Ona je rekla kad je tata umro: "Odrecite se, ne mogu da vas nađem nikada kada je nešto važno, ja ću vama dati kada prodam imovinu". Mislio sam: "Važi, majka mi je, uvek je bila tu uz mene". Žena mi je rekla: "Ne znaš koje si go...no pojeo" i ispostavilo se da je sve bilo tako. Sad nemam kuću", otkrio je Marko.

On tvrdi i da ne zna šta se dogodilo njegovoj majci da bi se tako ponela prema njemu.

"Ona se mnogo izmenila u poslednje vreme, ne znam šta joj se desilo. Nema nju šta slava da diže, ona je najbolji pevač već decenijama. Nikad je nije bilo ovoliko u medijima", kaže Gvozdenović, koji još uvek ne zna kako će vratiti imovinu.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Puls, D. Ivanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! STRAŠNE OPTUŽBE SINA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Majka me je prevarila, otela mi kuću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track