(VIDEO) Dragana bacila Njujork pod noge muzičkim spektaklom!
Foto: PR

(VIDEO) Dragana bacila Njujork pod noge muzičkim spektaklom!

Stars -

Folk zveza Dragana Mirković nastavila je da obara rekorde posećenosti na američkom kontinentu spektakularnim koncertom u Njujorku u kome je još jednom pomerila granice kada su izvodjači sa Balkana u pitanju.

foto: PR

Folk diva rasprodala je svoj koncert nekoliko dana pre zakazanog termina ali to nije sprečilo obožavaoce da dodju ispred dvorane u nadi da će biti pušten dodatni kontigent.

Ipak, dvorana je bila premala pa su stotine njih ostale ispred bez šanse da uživaju u jedinstvenom trosatnom muzičkom doživljaju.

foto: PR

Kao što je svoju publiku i navikla, Dragana je pevala sve svoje hitove ali i ispunjavala muzičke želje ljudi koji su na telefonima ispisivali nazive svojih omiljenih pesama i pokazivali ih folk zvezdi, uvek raspoloženoj da publici izadje u susret.

foto: PR

- Više od deset godina nisam pevala u Njujorku i presrećna sam što sam ponovo imala prilike da se družim sa publikom u ovom gradu.

Veče je bilo ispunjeno divnim emocijama i nadam se da do našeg sledećeg druženja neće proći toliko- rekla je folk diva koju u subotu čeka i koncert u Sent Luisu za koji je interesovanje bilo toliko da su ga prebacili u veću dvoranu.

foto: PR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track