JAVNI OKRŠAJ SLOBE I KIJE: Pokajali se zbog venčanja i izneli sav prljav veš! Teške reči bračnih drugova!
Foto: PrintScreen

ŽESTOKE REČI

JAVNI OKRŠAJ SLOBE I KIJE: Pokajali se zbog venčanja i izneli sav prljav veš! Teške reči bračnih drugova!

Stars -

Nakon prve žestoke svađe između Kristine Kije Kockar i Lune Đogani, došlo je do okršaja i između bračnih drugova. Tokom svađe isplivali su mnogi detalji koji su samo njima poznati.

Kija je rekla Slobi kako Đoganijeva nije prva devojka sa kojom se Radanović petlja i da ne čini nikome uslugu. Pevač se branio rečima kako svoju suprugu nikada nije spomenuo i da nikada nije želeo da priča o njihovom privatnom životu.

"Mogao si da budeš sa pet devojaka, a da ispadneš šmeker! Sad ima da ćutiš, da ti ja objasnim jednu stvar! Dečko, da li znaš šta je tvoja majka radila meni?! Ti to ne znaš! Ne znaš naslove, ne znaš neke priče! Čeka te kolaž svih naslova! Malo da čitaš sve ono što sam ja čitala, zbog tebe. Ja sam ti uvek bila najbolji prijatelj! Uvalili su ti svi kosku i ti im i dalje veruješ. Ja kada sam ušla ovde sa Anabelom, gledao si me u oči i lagao", izjavila je Kristina.

Radanović je na sve ovo upitao ženu zašto mu ranije nije držala predavanja u toku veze, nego se toga tek sada setila i da njemu ne treba psiholog, jer zna da razmišlja svojom glavom.

foto: Printskrin Youtube

"Šta se desilo sa tobom? Jesi video kako Lunu napadaju? Šta misliš o tome? Hoćemo ponovo o tome šta je sve bilo između nas? O tome što si ti ispao loš čovek prema meni. Nije bitno šta si uradio, nego kako si uradio", nastavila je Kristina.

Sloba se pravdao rečima kako za sve krivi samo sebe, da njihov život nije bio bajka i tražio od supruge da ne govori kako je nikada nije voleo, ali i tvrdio da bi se prevara dogodila i u spoljnom svetu pošto hemije nije bilo između njih dvoje.

"Sve bi bilo bajno i sjajno da se ono pre dve godine nije dogodilo. Slobodno pravi od sebe žrtvu. Ti si debil! I Luna i ja nosimo tvoj krst. Ona je okarakterisana kao devojka koja je imala seks sa oženjenim muškarcem u WC-u", rekla je Kija.

foto: Printskrin Youtube

U nastavku svađe Sloba je izjavio kako je Kristinu njena majka stalno pitala zašto je toliko surova prema njemu. Pevač je predložio ženi da iznesu i prljav veš iz privatnog života, ali i otkrio da se u toku braka dopisivao sa drugim devojkama.

"Oženio si se iz koristi! Uvukao si puno ljudi u ovo priči! Ti znaš da sam u tebe uložila puno ljubavi! Ti si u ovo uvukao i njenu porodicu i moju! Ja sam ti davala novac stalno! Sad možeš da je ženiš! Kada se razvedemo, možeš da je ženiš! Moja greška je bila ta što sam se udala za tebe! Kajem se! Nisi veran bio prema meni", oštra je bila Kija, što je razbesnelo Slobu.

Za vreme svađe koja je trajala dugo umešali su se i ostali ukućani što je Kristini zasmetalo. Bračni drugovi su iznosili još puno detalja iz svoj zajedničkog života.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video snimku:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track