HASAN DOBIO JELENU NA SUDU: Zbog Golubovićeve sam dobio batine i optužen da sam nasilnik!
Foto: Marina Lopičić/Dado Đilas

SREĆAN ZBOG PRESUDE

HASAN DOBIO JELENU NA SUDU: Zbog Golubovićeve sam dobio batine i optužen da sam nasilnik!

Stars -

Treći osnovni sud u Beogradu doneo je presudu kojom se Hasan Dudić oslobađa optužbe da je počinio krivično delo nasilničkog ponašanja kada je pre dve godine u "Parovima” fizički nasrnuo na Jelenu Golubović.

Hasan otkriva da je zadovoljan presudom, ali i da je zbog tog incidenta doživeo veliku torturu.

"Nijednom dušmaninu ne bih poželo užas koji sam ja preživeo. Tri godine sam omalovažavan i čitav moj rad je bio bačen na pod. Još jednom se pokazalo da je pravda spora, ali dostižna. Verujem u boga i znao sam da će se dokazati moja nevinost. Sada mi je lakše, ali se sav tresem", kaže Dudić i otkriva da mu predstoji još suđenja u vezi sa ovim slučajem.

foto: Printskrin Youtube

"Nakon svega što se dogodilo, Jelena mi je smestila batine i tada sam doživeo potres mozga, povredio sam kičmu i oslepeo sam na desno oko, koje sam operisao. Tužio sam tog nasilnika koji me je udario flašom u glavu i nadam se da će pravda i ovog puta biti na mojoj strani", kaže Hasan, koji ističe da je zbog pritiska javnosti razmišljao i da napusti Srbiju.

"Bio sam spreman da odem negde daleko, osećao sam se ugroženo. Niko ne može ni da dokuči kroz šta sam prošao zbog Jelene, koja me je vređala na nacionalnoj osnovi i psovala mi unuke. Optuživali su me da sam nasilnik, a ja sam uvek znao da zaštitim žene kada ih u tramvaju spopadaju manijaci", zaključio je pevač.

(Kurir/Alo, Foto:Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track