BOMBASTIČNA NAJAVA NOVOG MILIGRAMA: Dve filmske priče pred Novu godinu!
Foto: Promo

BOMBASTIČNA NAJAVA NOVOG MILIGRAMA: Dve filmske priče pred Novu godinu!

Stars -

Bend Miligram snimio je dva visokobudžetna spota za nove pesme "Amanet" i "Pogrešna noć" u sklopu najave za njihov novi album koji izlazi početkom sledeće godine.

Set od 300 ljudi pod dirigentskom palicom reditelja Ljube i Toxic produkcije ličio je više na Holivudsko snimanje, a zapravo se dešavao upravo kod nas u Beogradu i Novom Sadu.

Dve filmske priče po scenariju Milija, Coby-a i Vuka Protića koje obe završavaju na koncertu Miligrama su jedan od najzahtevnijih zadataka u domaćoj produkciji video klipova.

Glavne uloge su dodeljene mladim talentovanim glumcima Dunji Stojanović i Draganu Sekuliću koji kroz niz maleroznih situacija na petak 13.-ti završavaju na koncertu Miligrama i pronalaze ljubav svog života.

Pesme "Amanet" i "Pogrešna noć" biće predstavljene 28. novembra na Miligram YouTube kanalu kao i na oficijalnom Facebook i Instagram profilu. Zamišljeno je da Mili predstavi novi muzički pravac na području Balkana koji će promovisati kroz spoj najnovijih bitova i elektronike uz zvuke gajdi i trubača.

Ovaj novogodišnji poklon Miligrama, sastojaće se od dve pesme, a trebao bi da ulepša novogodišnju noć i kako Mili u šali kaže u uputstvima za upotrebu "Najbolje ih je puštati jednu za drugom".

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track