BRINE O MEZIMICI: Ana Bekuta zaposlila unuku kao ličnu šminkerku
Foto: Damir Dervišagić

Biznis

BRINE O MEZIMICI: Ana Bekuta zaposlila unuku kao ličnu šminkerku

Stars -

Sonja je svoj posao ozbiljno shvatila, a prva saradnja s bakom bila joj je prošle nedelje za potrebe snimanja pevačicinog novog spota

Ana Bekuta više ne mora da brine o lepoti. Za njeno lepo našminako lice odnedavno je zadužena njena unuka, sedamnaestogodišnja Sonja Polić.

Nju je pevačica angažovala da joj bude lična šminkerka. Sonja je svoj posao ozbiljno shvatila, a prva saradnja s bakom bila joj je prošle nedelje za potrebe snimanja pevačicinog novog spota.

- Ana je izuzetno vezana za svoju unuku. Njih dve odlično funkcionišu, a budući da se pevačici sviđa kako Sonja šminka, odlučila je da upravo ona bude zadužena za njen mejkap. Na snimanju spota sve je proteklo kako je pevačica zamislila i prezadovoljna je kako je izgledala - kaže naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Ana uvek ističe da je sa Sonjom veoma bliska.

- Moja unuka je izuzetno talentovana devojka. Za nju nema zime. Uživam da provodim vreme s njom, to su mi najdragoceniji trenuci u životu - rekla je Bekuta u jednom intervjuu.

I Sonja često na društvenim mrežama postavlja fotografije s bakom, pa mnogi komentarišu da likom izuzetno podseća na Anu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Anom, ali nije odgovarala na naše pozive.

LJ. S. - Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HIT! BEKUTA I MRKA ZAPEVALI U WC! Odgovorili na izazov i evo koga žele da vide u KUPATILU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track