JELENA JE PALA KO POKOŠENA: Golubovićki ubačeno nešto u piće?! Gledaoci optužili OVOG  zadrugara
Foto: Printscreen

DRAMA

JELENA JE PALA KO POKOŠENA: Golubovićki ubačeno nešto u piće?! Gledaoci optužili OVOG zadrugara

Stars -

Jeleni Golubović pozlilo je na sinoćnoj žurci u Zadruzi. Ona se u jednom momentu našla pored bine i srušila se. Odmah je zavladala panika i svi su počeli da je dozivalu ali bezuspešno. Muzika je prestala, a ubrzo su se svi okupili pored rediteljke da joj ukažu prvu pomoć.

Ovo je izazvalo nezapamćenu paniku među ostalim zadrugarima, a neki od njih su krenuli da viču i zapomažu kako bi obezbeđenje što pre stiglo.

To se i dogodilo, tako da je Jelena izneta napolje sa organizovanog događaja, dok su je ostali moralno bodrili u nadi da će što pre da se vrati. P

rodukcija je odmah i jasno reagovala i poslala obezbeđenje koje je bilo hitro i Golubovićeva je najbrže moguće odbačena do najbliže medicinske pomoći.

Ipak, kako se sve dešavalo u frci i panici, i svi pogledi su bili upereni ka Jeleni, stvar oko njenog padanja u nesvest protekla je vrlo konfuzno. Zato su se neki od gledalaca oglasili, i obavestili javnost da cela ova stvar nije slučajna.

"Dobro jutro svima želim. Molim "Zadrugu" i sve one koji imaju snimak, da pogledaju šta je Janjuš ubacio Jeleni u piće. Možda joj je ugasio šibicu, to je pokušaj ubistva, to je slučaj za policiju. Janjuš je Jeleni javno pretio", vest je koja je počela da se širi na internetu.

(Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CELA PORODICA JOJ JE POZNATA: Svi bruje o njihovim SKANDALIMA, ali mlađa Šijanova ćerka uživa u novogodišnjim čarolijama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track