GLUMAC RAZOTKRIO KOSTIĆEVU DRUGU STRANU: Svi misle da je Vuk hladnokrvan, a evo šta kaže njegov kolega!
Foto: Vladimir Šporčić

PRIJATELJI

GLUMAC RAZOTKRIO KOSTIĆEVU DRUGU STRANU: Svi misle da je Vuk hladnokrvan, a evo šta kaže njegov kolega!

Stars -

Miodrag Radonjić u seriji "Ubice mog oca" igra inspektora Zorana Janketića koji se ne slaže sa kolegom Aleksandrom Jakovljevićem (Vuk Kostić). Privatno su njih dvojica drugari.

I dok na setu glume inspektore suparnike koji svaki na svoj način žele da obezbede bolju poziciju, u privatnom životu nema ni "r" od rivalstva.

foto: Zorana Jevtić

Tačnije, kolege su i dobri prijatelji godinama unazad, a drugarstvo svakim danom iznova potvrđuju. Miodrag se ekipi "Ubica" priključio na kraju prve sezone i najviše scena ima upravo sa Kostićem.

"Od prošlog leta sam postao deo ekipe. Još tada smo se svi uklopili i divno smo funkcionisali. U drugoj sezoni je još lepša saradnja. Vuk i ja smo dobri drugari, radili smo zajedno dok sam ja još bio student. Posle prve predstave koju sam radio veoma smo se sprijateljili i počeli smo da se družimo. Posle toga radili smo još nekoliko projekata, a evo sada i "Ubice", tako da imamo lep privatni odnos. Zanimljivije nam je kad se ugase kamere nego kada su upaljene. Pričamo o zajedničkim temama, obojica volimo prirodu, ronjenje, more, on je na neki način bio moj guru i učitelj. Ja takođe volim sport, bavio sam se borilačkim veštinama", kaže Miodrag, koji je pričao zašto za Vuka važi mišljenje da je hladan i bez emocija.

foto: Vladimir Šporčić

"To sve zavisi od međuljudskih odnosa. Nisam stekao utisak da je hladan, možda prema nekome jeste", dodaje glumac.

Kurir.rs/Blic, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track