(VIDEO) ZAVRŠILA U BOLNICI KAD JE SAŠKA IZJAVILA DA JE SE OTAC ODREKAO: Matora se vratila u rijaliti i opisala pakao kroz koji je prošla!
Foto: Printscsreen

NIJE JOJ LAKO

(VIDEO) ZAVRŠILA U BOLNICI KAD JE SAŠKA IZJAVILA DA JE SE OTAC ODREKAO: Matora se vratila u rijaliti i opisala pakao kroz koji je prošla!

Stars -

Saška Karan je nedavno raspravljala sa Matorom o njenom seksualnom opredeljenju, posle čega je došlo do potpunog haosa.

"Tvoj otac se tebe odrekao! Ja to nisam htela da kažem. Zaboravila si da sam ja bila napolju. Ti nemaš pravo mene da napadaš, vukla si me za jezik", rekla je Saška, ankon čega je Jovana kolabirala i na zahtev produkcije odmah su je izveli iz rijalitija kako bi joj doktori pružili pomoć.

.

Nekoliko sati učesnici su razmišljali šta se dešava sa njihovom cimerkom i da li je dobro, a cela situacija je najteže pala Sanji Stanković koja je čak plakala u garderoberu, a vesti o Jovaninom povratku na imanje u Šimanovce je prva saopštila porodici.

"Samo želim da se obratim Jovaninoj porodici, da im kažem da se ne brinu, sada je sve u redu. Legla je da odspava jer je još uvek boli glava, ali vas je sve puno pozdravila", obratila se Sanja u kameru.

Tomićeva je prvo porazgovarala sa prijateljem Filipom Đukićem kome je otkrila šta joj se sve izdešavalo.

"Sad mi je malo bolje. Imala sam napad panike. Dali su mu bromazepam pa su me odveli u bolnicu. Pritisak i šećer su mi bili povećani, radili su mi i EKG. Dva puta su mi davali neku injekciju, ničega se ne sećam. Osvestila sam se tek kada sam otišla na infuziju. Znaš kakva sam bila, kapilari su mi popucali u očima. Cela strana oko srca me boli. Doktor mi je rekao da mi je sve to od stresa", opisala je Matora Filipu.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track