MAJSTOR TRUBE NAPRAVIO VRTLOG: Dejan Petrović rasturio na Kopaonik biznis forumu
Foto: Privatna Arhiva

ŽURKA DO ZORE

MAJSTOR TRUBE NAPRAVIO VRTLOG: Dejan Petrović rasturio na Kopaonik biznis forumu

Stars -

KOPAONIK - Majstor trube i višestruki pobednik Sabora u Guči Dejan Petrović bio je zvezda najbolje žurke organizovane za učesnike Kopaonik biznis foruma 2018. godine.

Najpoznatiji srpski biznismeni, ekonomisti, bankari, ali i sportisti i novinari okupili su se drugog dana, nakon celodnevih ozbiljnih rasprava, na žurci i ludo se proveli do ranih jutarnjih sati.

Atmosferu je zagrejao bend koji je predvodio bubnjar Raša Novaković, muž naše poznate pevačice Goce Tržan, za kulminaciju provoda odgovoran je bio trubački orkestar Dejana Petrovića, ali najveću zaslugu za dobro raspoloženje i nezaboravan provod preuzimaju učesnici Kopaonik biznis foruma, koji su od početka žurke pokazali veliku spremnost za „ludovanje“.

Na našoj najatraktivnoj zimskoj destinaciji, Kopaoniku, već tradicionalno se početkom marta održava Biznis forum, koji okuplja finansijsku, ekonomsku i medijsku elitu.

Na celodnevnim sastancima i panelima otvaraju se ozbiljna pitanja poboljšanja srpske ekonomije i najboljeg pravca u kojem treba krenuti u reformama, ali važan segment biznis foruma su i druženja.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Foto Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track