NEŠTO DOSAD NEVIĐENO: "Hit trip" muzičko putovanje od aprila do Nove godine!
Foto: Petar Vujanić

MILIGRAM 5

NEŠTO DOSAD NEVIĐENO: "Hit trip" muzičko putovanje od aprila do Nove godine!

Stars -

Jedna od najvećih muzičkih atrakcija Balkana bend Miligram dugo očekivani album "Miligram 5" će plasirati na tržište na originalan način.

Najtiražniji kompozitor Balkana Aleksandar Milić Mili odlučio je da svoj novi album plasira u vidu muzičkog putovanja koje će trajati od aprila do Nove godine.

Svakog meseca će se pojaviti jedna ili dve nove pesme koje će voditi publiku kroz različite žanrove i emocije tako da će ih svakih 20-tak dana čekati novo iznenađenje. Na "Miligram 5" albumu će Mili sarađivati sa mnogo novih saradnika - aranžera, tekstopisaca i regionalnih izvođača.

foto: Petar Vujanić

"Stalno sam postavljao pitanje kako bih voleo da mi neki moj omiljeni bend ili izvođač ponudi nešto novo što je uradio. Shvatio sam da bih voleo da za svaku pesmu imam vremena da se naslušam i onda da mi stigne nova. To je upravo ono što sam uradio sa "Miligram 5" albumom. Miligram "Hit trip" sam zamislio kao jedno fantastično muzičko putovanje u trajanju od 9 meseci sa namerom da svaka sledeća numera bude drugačija i probudi nove emocije naših fanova, bukvalno iznenađenje za iznenađenjem. Biće tu veselih i duhovitih pesama, a i velikih ostvarenja balada i sve usmereno ka jednom novom muzičkom pravcu koji je zasnovan na svetskom zvuku pod uticajem Balkana koji mi je muzički najblizi i to je naše", naveo je Mili u kratkom objašnjenju svog novog originalnog koncepta.

Njegova produkcijska kuća Miligram Music je jedna od najvećih na našim prostorima zahvaljujući milionskim tiražima albuma koje je radio sa Cecom i njegovim Miligramom.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track