Najnovije vesti

LEA KIŠ JE PROMENILA TELEVIZIJU: Njena odluka je sve IZNENADILA, a sada priznaje šta su joj rekli muž i deca!
Foto: Damir Dervišagić

podržali su njenu poslovnu odluku

LEA KIŠ JE PROMENILA TELEVIZIJU: Njena odluka je sve IZNENADILA, a sada priznaje šta su joj rekli muž i deca!

Stars

Voditeljka Lea Kiš Jokić više od dve decenije uživa u braku sa suprugom Momčilom Jokićem.

Iako smo svedoci da mnogi brakovi poznatih ličnost lako pucaju u današnje vreme, voditeljka može da se pohvali čvrstim i harmoničnim brakom i nakon mnogo godina zajedničkog života.

"Ljudi se pronađu ili ne. Svaki brak ima šansu da uspe ili da traje, ako je prioritet porodica, muž, dete. Kompromis, razumevanje i želja da zajedno kao porodica napredujete, jedan je od recepata za uspešan brak", kaže Lea.

Ona je puna ponosa ispričala zbog čega je baš Momčila odabrala za svog životnog saputnika.

"Moj muž me je osvojio pre svega svojom inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa mnogo manira, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala. Vremenom sam upoznala i njega na drugi način, kao čoveka posvećenog mnogim interesovanjima, željom za putovanjima, istraživanjima, produhvljenog intelektualca koji zna u životu da stavi stvari na svoje mesto. Kada razmišljam da li mi nešto smeta kod njega, mogu samo da se našalim, jer je to retka osobina za muškarce sa našeg podneblja. On je previše uredan, pedantan, kao i svaka devica u horoskopu. Rekla bih pre da je to vrlina, a ne mana", poručuje voditeljka.

foto: Dragana Udovičić

Ona otkriva i da je u njenom domu, kao i u njenoj emisiji, uvek lepa i pozitivna atmosfera, sa mnogo smeha i zanimljivih razgovora.

"Kada smo kod kuće, opušteni smo u svemu što radimo. Nema stresa, gledamo fudbal, ako je dobra utakmica, pričamo, pravimo planove. Kod nas u kući tišina ne postoji, svi smo pričljivi i upućeni jedni na druge", kaže Lea i dodaje da su ona i suprug i dalje veoma prisni kao na početku ljubavne veze:

"Mi veoma dinamično živimo, imamo mnogo obaveza, ali i preko dana smo, bez obzira na to, uvek u kontaktu. Pozovem ga i po nekoliko puta u sat vremena i on mene, navikli smo da sve podelimo tokom dana."

U skladu sa tim navikama, Lein muž ume i danas da je obraduje nekim poklonom bez ikakve najave.

" Moj muž nije formalista i nikad se nije vodio kupovanjem poklona za neke posebne datume. On je čovek koji voli da obraduje i iznenadi kada to oseti. Pažljiv je i nežan suprug i otac", kaže voditeljka.

foto: Printskrin Youtube

Proverili smo sa Leom da li i u njenoj porodici važi ono uverenje da su ćerke “tatine mezimice”.

"Ćerke jesu tatine mezimice, i ja sam takva ćerka. Međutim, Sara Mia je uvek nas doživljavala kao tim, mi smo je navikli da su za nju uvek tu i mama i tata. Mi smo joj, kao i svi drugi roditelji, na raspolaganju 24 sata dnevno za sve što joj treba. Ali i pored toga što uvek može da se osloni na nas ona je izrasla u jednu samostalnu devojku koja vrlo dobro zna šta hoće u životu", pohvalila se ponosna mama i dodala da ona i njen suprug Momčilo vrlo rado usvajaju savete od njihove naslednice Sare Mie:

"Veoma smo bliske i imamo izuzetan odnos. Savete je tražila od mene kada je i bilo vreme za to, sada slobodno mogu da kažem da mi češće nju konsultujemo nego ona nas. Mladi sada vide bolje i realnije i dobro ih je poslušati u današnje vreme", smatra Jokićeva.

U javnosti su mišljenja podeljena oko njene odluke da nakon više od jedne decenije napusti Pink i pređe u jato Saše Popovića, ali njena porodica ju je maksimalno podržala u ovom poslovnom potezu.

"Naravno da će me podržati, ako ja to želim. Ako je meni potrebna promena, oni su tu da mi daju podršku. Uvek se konsultujem oko posla sa njima, ali svako za sebe na kraju donosi odluke, i to je zrelo i ispravno", zaključuje Lea za Puls.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pulsonline/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...