Ove dame su samohrane mame

(VIDEO) FOLK ZVEZDA SFRJ MALOLETNA JE RODILA SINA: Muž ju je ostavio jer je htela da peva, a onda je donela NAJTEŽU ŽIVOTNU ODLUKU...

Stars -

Bosanska pevačica Šemsa Suljaković nije mogla da se bori protiv želje da uspe u poslu, pa je donela kontroverznu odluku o mladalačkoj trudnoći i odgajanju deteta koja će šokirati mnoge.

Međutim, nije ona jedina samohrana majka na muzičkoj sceni.

Dragana Katić

Voditeljka nikada nije iznela u javnosti ko je otac njenih sinova Bojana i Bobana. Odgovornost oko njihovog odrastanja i školovanja je preuzela na sebe. Nedavno je odlučila, nakon 18 godina da tuži njihovog oca za alimentaciju.

foto: Printscreen

Milica Dabović

Nakon što je odlučila da raskine sa ocem svog deteta, košarkašica je odlučila a se sama brine o sinu Stefanu.

foto: Printscreen/Instagram

Merjem Uzerli

Turska glumica našla se u centru skandala kada ju je otac njene ćerke ostavio, pokušala je i da se ubije, ali je na kraju Merjen odlučila da se bori i sama brine o ćerki Lari.

foto: Pritnscreen/Instagram

Šemsa Suljaković Bosanska pevačica se u ulozi majke ostvarila kao maloletna. Zbog posla kojim se bavi ostala je bez podrške jačeg pola. Sina je dala na čuvanje a ona se posvetila karijeri kako bi svom sinu priuštila sve što je potrebno

foto: Damir Dervišagić

Vesna Dedić

Srpska novinarka pre više od 10 godina odlučila je da se razvede i sama birine o svojoj ćerki. Vesna je otvoreno pisala o svemu sa čim se suočava kao samohrana majka.

"Bila sam jedna od onih koje su ostale na ulici a jedini komenrat na poslu je bio: Nije trebalo da se razvodiš".

Ljiljana Jakšić

Glumica je u 52. godini odlučila da ode na vantelesnu oplodnju i rodila je zdravu devojčicu 2013. Njen partner ju je napustio, pa popularna Salveta sama brine o Dariji.

foto: Printscreen / Kurir

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track