PEVAČICA POKUŠAVALA DA ZAVEDE KOLEGU: Nadežda proganjala Darka! On je vređao: Ružna si i zla
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

SAZNAJEMO Pevačica pokušavala da zavede kolegu

PEVAČICA POKUŠAVALA DA ZAVEDE KOLEGU: Nadežda proganjala Darka! On je vređao: Ružna si i zla

Stars -

Biljićeva je tokom četvrte sezone „Zvezda Granda“, u kojoj se takmičila s Lazićem, obožavateljkama govorila najgore o njemu samo da bi ih oterala od pevača. On je poludeo kad je to saznao

Nadežda Biljić, koja je glavna tema zbog seksa s Mikijem Đuričićem u rijalitiju, proganjala je Darka Lazića, saznaje Kurir. Tokom četvrte sezone „Zvezda Granda“, u kojoj su se oboje takmičili, pevačica je po svaku cenu želela ljubavnu vezu s kolegom, koji pak nije bio zainteresovan za nju.

Prema našim saznanjima, aktuelna učesnica „Zadruge“ u folkera se zaljubila na prvi pogled. Njihove kolege koje su se tokom 2008. i 2009. takmičile s njima u popularnom šouu bile su upućene u celu priču jer im se Nadežda jadala pred svako snimanje.

- Učesnici te sezone često su zajedno izlazili u provod, a Darku su mnoge devojke prilazile. Nadežda je bila ljubomorna na obožavateljke koje su pokušavale da osvoje Lazića, pravila je ljubomorne scene, pričala im je najgore stvari o njemu samo da bi ih oterala od njega! To je Darko saznao i izbio je skandal - priča naš dobro obavešten izvor.

foto: Printscreen

Nadežda je na kraju rešila da prizna Darku osećanja, ali usledio je hladan tuš:

- Folker je saznao šta mu je sve Nadežda radila iza leđa i, očekivano, nije joj uzvratio ljubav. Čak joj je u lice sasuo da mu se ne dopada ni kao žena ni kao čovek. „Ružna si i zla, nikad ne bih mogao da budem s takvom devojkom“, vikao je na nju tokom te najžešće svađe.

Biljićeva je njegovo odbijanje tragično prihvatila.

- Bila je neraspoložena danima i besna na sebe što mu je priznala da je zaljubljena. Otad se totalno distancirala od njega, ali u „Grandu“ nije mogla da izbegne susrete s njim zbog posla kojim se bave. Kada bi se zatekli na snimanjima, oboje su se ponašali kao profesionalci iako se privatno nisu podnosili. Čak nisu odbili zadatak da na sceni otpevaju duet „Mi se volimo“ - priča naš izvor.

Biljićeva je nakon toga ubrzo ispala iz takmičenja, dok je Darko osvojio prvo mesto. Pevačicu nismo mogli da dobijemo za komentar jer je u „Zadruzi“, a Lazić je ostao nedostupan.

foto: Printscreen

Posle seksa s Nadeždom

MIKI SE NABACIVAO MARIJI ANI

Nadežda i Miki se u rijalitiju ne ponašaju kao par, ali koriste svaku priliku za seks! Međutim, pčelar je posle akcije s pevačicom dobio samopouzdanje, pa je počeo da se udvara i ostalim cimerkama. Sad je bacio oko i na Mariju Anu Smiljanić, Sanju Stanković i Anu Korać.

- Marija Ana, imaš lepu guzu, nemaš ni celulita, ni strije. Imaš tu tetovažu kao usnice na guzici - rekao je Miki cimerki, a zatim je pohvalio i izgled ostalih takmičarki.

foto: Printscreen

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track