Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! NATAŠA BEKVALAC ODUZIMA MUŽU STARATELJSTVO: Luki brani da vidi ćerku do 18. godine
Foto: Stefan Jokić

Presavila tabak

EKSKLUZIVNO! NATAŠA BEKVALAC ODUZIMA MUŽU STARATELJSTVO: Luki brani da vidi ćerku do 18. godine

Stars

Bekvalčeva će u brakorazvodnoj parnici pokušati da dokaže da je Lazukić, kog optužuje da ju je tukao pred bebom, nepodoban za obavljanje roditeljske dužnosti

Nataša Bekvalac čvrsto je rešila da prekine svaki kontakt sa suprugom Lukom Lazukićem i da pravdu što pre potraži na sudu.


Pevačica, koja je podnela zahtev za razvod sedmomesečnog braka zbog porodičnog nasilja, tražiće potpuno starateljstvo nad njihovom jednoipomesečnom ćerkom Katjom. Od suda će, kako naš izvor otkriva, zahtevati i da Lazukiću zabrani da viđa njihovu ćerku do njenog punoletstva.

 

- Nataša je izgubila poverenje u Luku i više ne želi da rizikuje da je povredi na bilo koji način. Posle svega što se dogodilo u subotu ujutru, ona ga se plaši i ne želi da dete raste uz njega. Njoj je najvažnije da ima apsolutno starateljstvo nad ćerkom. Zbog toga insistira na tome da njeni advokati na sudu zastupaju tezu da je on nepodoban za obavljanje roditeljske dužnosti. Insistiraće na tome da on dete može da vidi tek kada napuni 18 godina. Tačnije, Katja će tada, kao punoletna osoba, moći da odluči da li će biti u kontaktu s ocem ili ne - kaže naš izvor blizak Bekvalčevoj i dodaje:

 

- Njeno je da zahteva, ali to ne mora da znači da će biti tako. Sud će odrediti da li će Luka viđati dete ili ne, a očekujemo da on neće sedeti skrštenih ruku. Nataša je spremna da se bori kako za dete, tako i za imovinu, jer ima dokaze da s Lukom tokom braka ništa nije stvorila. Ona ima podršku svoje porodice, a sestre su sve vreme uz nju - završava naš izvor.


Pozvali smo Natašinog advokata Nemanju Vlčeka, koji nije hteo da govori o detaljima tužbe.

- Javnost će biti obaveštena o svim sudskim postupcima nakon što oni budu pokrenuti - rekao nam je kratko Vlček.

 

foto: Damir Dervišagić


Inače, Nataša i Luka, kog optužuje da ju je prebio pred bebom, mogli bi prvi put od incidenta i izricanja mere zabrane prilaska da se sretnu u utorak pošto je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu za 24. april zakazano njihovo saslušanje. Iskaz u tužilaštvu će dati i dadilja, koja je jedini svedok onoga što se dogodilo u Natašinom stanu.


Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Lazukićem, ali se on i dalje ne javlja na telefon, niti odgovara na poruke. Jedan njegov prijatelj je ispričao da se čuo sa Lazukićem i da mu je rekao da će napusti Srbiju nakon što se razvede.

- Luka je rekao da nema nameru da ostane u Srbiji. I on posle svega želi brz razvod, a nada se da će proći sa uslovnom kaznom - ispričao je njegov prijatelj.

 


FAMILIJA Osnivač Legendi Lazar Marin, Lazukićev ujak

S LUKOM NE PRIČAM ŠEST GODINA


Rođeni ujak Luke Lazukića je osnivač i menadžer grupe Legende Lazar Marin. Kako saznajemo, iako su blizak rod, oni šest godina nisu u kontaktu zbog nesuglasica koje su imali, pa se od tada nisu čak ni sreli. Marin za Kurir kaže da ne opravdava nasilje, ali nije želeo mnogo da govori o tome šta je njegov sestrić uradio Nataši.

- Zaista nemam komentar jer dugo ne kontaktiram s njim. Luka i ja šest godina ne komuniciramo, ali nismo se svađali.

 

foto: Damir Dervišagić


Na pitanje da li ga je pogodila vest da je njegov sestrić pretukao suprugu, kaže:

- Nemojte, molim vas, da to komentarišem. Ne kontaktiramo i svaka reč dobije rep. Svima želim sve najbolje. Niko nije za nasilje. Zaista ne znam šta da kažem, najlepše vas molim da to tako prenesete - kaže Lazar.


M. D.

 

Kurir / Ljiljana Stanišić

 

Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) NATAŠA BEKVALAC IZAŠLA IZ KUĆE: Pevačica sa advokatom i sestrom bila kod notara, POTPISALA PAPIRE i vratila se u dom na Dedinje

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...