(VIDEO) ŠOKANTNO, ZORICA SE POTPUNO OTVORILA: Ja jesam uništila Gocu, ali je nisam ubila! Ovo je bio OKIDAČ za SMRT GASTOZOVE MAME? PAROVI GORE!
Foto: Printscreen/TV Happy

MUČNO

(VIDEO) ŠOKANTNO, ZORICA SE POTPUNO OTVORILA: Ja jesam uništila Gocu, ali je nisam ubila! Ovo je bio OKIDAČ za SMRT GASTOZOVE MAME? PAROVI GORE!

Stars -

Tokom emisije "Upoznajte Parove", došlo je do nove velike svađe između Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza. Tada su izneti krajnje neverovatni detalji iz njihove veze.

Naime, Zorici je postavljeno pitanje da li je ona poslala Goci, pokojnoj Gastozovoj majci, neku poruku zbog koje je ona na kraju i preminula.

"Da, poslala sam joj poruku, ona me stalno zvala da se čuje sa mnom, pa mi je govorila da će njega da zove, ali da mu ne kažem da je mene zvala. Ona je znala sve ono što joj je on pričao, ja joj nisam pričala ono što nije znala. Išle smo na ručak kada je krenula za Pariz, bile smo u komunikaciji svaki drugi dan kada je otišla, ne daj Bože da sam joj pričala sve. Ja je nisam ubila, uništila sam je sigurno i oduzela joj nekoliko godina života, ali je ubila nisam. Poslala sam joj fotografije da sam mu spakovala stvari", rekla je Zorica.

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POPEO SI MI SE NA VRH GLAVE! U mačijem svetu ta rečenica ima i bukvalno značenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track