(VIDEO) NADEŽDA I MIKI SE VERILI U RIJALITIJU: Pevačicini roditelji ih podržali, pa ostali ukućani opleli kolo!
Foto: Printscreen/Youtube

HIT

(VIDEO) NADEŽDA I MIKI SE VERILI U RIJALITIJU: Pevačicini roditelji ih podržali, pa ostali ukućani opleli kolo!

Stars -

Miki Đuričić je tražio od Velikog šefa da mu omogući jedan koš, a Drvo je došlo na ideju da Miki zauzvrat oženi Nadeždu Biljić.

On je pevačici dao predlog da mu to učini, pa joj je saopštio da će veridba biti prava, a napolju šta se desi - desi se. Nakon toga su zajedno otišli kod Drveta, pa su saopštili svoju odluku.

"Mi smo rešili da se verimo, pa ko zna šta može da bude. Mi nemamo velike planove, sad ovo mora da nas obaveže. Da li je moguće da ljudi vide da je ova budala kao rođena za mene? Ako sam ja lud, ne treba mi i luda žena", rekao je Miki kad su oboje došli do Drveta kako bi mu izneli svoju odluku, pa je dodao:

"Naša je.ačina na kraju najozbiljnija veza!"

Nadeždini roditelji bili su upućeni u večerašnja dešavanja pa su umirali od smeha, zajedno sa Mikijem, Nadeždom i ostalim ukućanima.

"Mi dajemo blagoslov. I danas smo bili na placu i razmišljali smo...i dajemo plac tebi i Mikiju", rekla je Nadeždina mama.

Na kraju su ukućani u dvorištu "opleli" kolo, a Miki i Nadežda su ih častili poljupcem.

Na kraju je Miki pozvao svog oca i saopštio mu je da je verio Nadeždu, a on im je čestitao i rekao da tako i treba. Mikijev tata se oduševio što je Nadežda pevačica.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track