IZNELA NEPOZNATE DETALJE IZ SVOJE PROŠLOSTI: Maca Diskrecija otkrila šta je nudila Čedi Čvorku! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

ISKRENO

IZNELA NEPOZNATE DETALJE IZ SVOJE PROŠLOSTI: Maca Diskrecija otkrila šta je nudila Čedi Čvorku! (VIDEO)

Stars -

Učesnica rijalitija "Zadruga" Maca Diskrecija nailazila je na osude mnogobrojnih zadrugara zbog konflikta i pogrdnih reči koje im je upućivala, a niko od njih nije znao šta se krije iza svega toga.

Iako ne priča često o svom životu, Maca je u razgovoru sa Tanjom Jovićević otkrila kako je zapravo počelo njeno pojavljivanje u javnosti i kako je ušla u prvi rijaliti šou.

"Možda se Čvorak ne seća, ali kad sam bila mlađa ja sam mu pisala, želela sam da budem kod njega u grupi. Htela sam da snimim pesmu i spot. Nisam znala šta da radim, pa sam snimala klipove od kuće, malo provokativnije. Tako sam jedino mogla da privučem pažnju, a mnogi su me osuđivali zbog toga. Posle su me podržali neki, pa su me zvali da idem u rijalitije i tako je sve počelo", ispričala je Maca.

foto: Printscreen YT

"Ne ulazim u to ko je kako i šta postigao, ali svako ima svoj put i treba ga poštovati. Ali, tvoja je odgovornost za sve što uradiš," rekla je Tanja.

Tanja je bila dirnuta Macinom pričom, a ona je, na iznenađenje mnogih, prvi put otkrila sa kakvim se situacijama susretala kada je prvi put poželela da nastupa u jednom klubu.

"Trnovit je to put kad se čovek bori sam. Ja sam se sama borila, e sad, što je sve provokativno bilo ja sam to na svoju štetu, a ne na tuđu. Kad sam došla u jedan klub, išla sam na razgovor kod gazde i baš sam plakala. Nisam imala para za plakate, a njega nije zanimalo ništa, rekao mi je da mogu da gostuju samo poznati. Bez obzira na sve, njega nije zanimalo ni to što sam ja pravila atmosferu" ispričala je Maca.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jjutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track