MIRZI ŠOLJANINU PUKAO I DRUGI BRAK: Između mene i Hane je KRAJ! Ne živimo zajedno, sina retko viđam! Adresa mi je sada u Beogradu (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

Emotivno

MIRZI ŠOLJANINU PUKAO I DRUGI BRAK: Između mene i Hane je KRAJ! Ne živimo zajedno, sina retko viđam! Adresa mi je sada u Beogradu (VIDEO)

Stars -

Iako se još krajem prošle godine pisalo da pevač Mirza Šoljanin (33) više ne živi s partnerkom Hanom Terović, s kojom ima sina Isaka, on to nikada nije javno potvrdio.

#idemoKuciMojBrate#usa?? #dostaJeiBilo

A post shared by Mirza Soljanin Official ® (@mirzasoljanin) on

No, odlučioje prvi put otvoreno da progovori o svom novom životu. Tako je otkrio da se pre izvesnog vremena desio kraj ljubavi između Hane i njega. Takođe, potvrdio je da mu je Beograd odnedavno stalna adresa stanovanja.

"Istina je, kraj je između mene i Hane, ne živimo zajedno već određeno vreme, što znači da između nas više nema ništa. Normalno sam prihvatio, dešava se, ako ne mogu zajedno, ljudi se raziđu", govori Šoljanin.

Nakon ovog kraha pevač je krenuo dalje shvativši, kako kaže, da je sve to prirodno.

"Život ide dalje, jednostavno tako mora da bude. Ipak, ne bih mnogo govorio o tome kako smo se razišli i zbog čega. Najvažnije je da s detetom funkcionišem kako treba i da ga s vremena na vreme viđam. Uglavnom dogovorim se s Hanom kad ga mogu videti", pojašnjava pevač.

Kada poželi videti Isaka, ode u Malme, gde dečak živi s mamom.

"Sa sinom vreme lepo provodim i bez obzira na to koliko budemo zajedno, to su mi najdragoceniji trenuci. Trudim se da bude dobro i zabavno njemu, ali i meni, kada smo zajedno. Očigledno je da tu ljubav ne mogu da zadržim samo za sebe pa je podelim i na Instagramu sa svojim pratiocima", navodi Šoljanin.

#sunshine #sunce #mirzasoljanin Ja samo da objavim da je ugrijalo..?

A post shared by Mirza Soljanin Official ® (@mirzasoljanin) on

Kada je muzika u pitanju, odlučio je napraviti pauzu.

"Nekako sam ispao iz tog muzičkog fazona. Trebao sam da spremim neki materijal za leto, singl ili čak album, ali nisam stigao pa sam odlučio da se fokusiram na svirke", iskren je Šoljanin.

Mirza Šoljanin je prije Hane Terović bio nekoliko godina u braku s Merimom Džeko, sestrom fudbalera Edina Džeka.

Hana je inače učestvovala u Mirzinom spotu za pesmu "Tebi da se vratim".

Kurir.rs/ Avaz/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track