NE ZANIMATE ME VIŠE NI JEDNA, NI DRUGA: Sloba hoće da napusti rijaliti, gori od besa! Luna ga nazvala patološkim lažovom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ŽESTOKA SVAĐA

NE ZANIMATE ME VIŠE NI JEDNA, NI DRUGA: Sloba hoće da napusti rijaliti, gori od besa! Luna ga nazvala patološkim lažovom! (VIDEO)

Stars -

Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar postali su izuzetno bliski, a Luna Đogani izbegava pevača u širokom luku.

Sve je kulminiralo kada je pevač dao čokoladicu svojoj nekadašnjoj ljubavnici, zbog čega se povela rasprava za stolom u dnevnoj sobi.

"Dao sam joj čokoladicu jer znam da nema ništa", pravdao se Sloba, na šta se nadovezala Luna:

"Mene treba da bude sramota da raspravljamo o čokoladici!"

foto: Printscreen/Youtube

"Devojko, tebe treba da bude sramota mnogih drugih stvari", pecnula ju je Kija.

Milan Milošević je uhvatio Radanovića u laži, odnosno jer je ukazao na to što je jedno pričao sa Lunom, a drugo sa Kijom, što su potvrdile stjuardesa i blogerka, zbog čega je Sloba poludeo:

"Hoću da izađem iz rijalitija! Napuštam rijaliti! Ne zanimate me više nijedna ni druga. Do kraja neću više da progovorim ni sa kim u ovoj kući, iako mi je stalo do tri osobe da imamo komunikaciju, ali te tri osobe će mi oprostiti zato što ni sa njima više neću progovoriti do kraja rijalitija!", rekao je Radanović, a onda se Kija nadovezala:

foto: Printscreen/Youtube

"Slobodan želi da se pomiri sa mnom, on i te kako želi da bude sa mnom, samo nije siguran da li je to moja osveta ili ne, to su njegove reči. Pa onda ako ga ja slučajno za.ebem, da ima da bude kod Lune", rekla je Kija bez ustezanja, što je dodatno razbesnelo Đoganijevu, pa se svađa nastavila tokom noći.

Luna Đogani je u toku izbora potrčka otkrila i da misli da je Sloba lažov.

"Sklonila sam se od njega nakon Kijinog rođendana, jer sam tada shvatila da je spreman na sve. Tada sam shvatila da je patološki lažov. Nisam još spremna na to da kažem da je loš čovek, ali je patološki lažov. To što je otkrio stvari iz mog privatnog života, pričaću sa njim da li sme da mi to prizna, a onda ću ja otkriti sve ono što je on pričao meni", zapretila je Luna.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track