SRPSKI INAT MU SE ISPLATIO: Goran Rosić ispričao ukućanima kako je POBEDIO KANADSKU POLICIJU!
Foto: Printscreen Youtube

snašao se

SRPSKI INAT MU SE ISPLATIO: Goran Rosić ispričao ukućanima kako je POBEDIO KANADSKU POLICIJU!

Stars -

U slučaju Gorana Rosića, gosta "Ispovesti u Parovima", srpski inat se isplatio.

Naime, gost emisije u rijaliti programu podelio je sa auditorijum priču koje ja iznenadila mnoge. Zbog remećenja kanadskim zakona, tačnije prirpeme ajvara u dvorištu, policija je upala u njegovu kuću.

Name, gospodin Rosić dobio je kaznu od 50.000 evra ili jednu godinu zatvora, ali je uskoro uspeo da ih nadmudri:

"Zapretio sam u policiji, da će do sledećeg punog Meseca dobiti otkaz ukoliko me privedu. Nisam odustajao... I stvarno, persona koja me je najviše maltretirala ubrzo je bila unapređenja, a potom otpuštena", rekao je gost i objasnio kako je koristio srpski inat kako bi skinuo sa sebe optužbe.

foto: Printscreen Youtube

Na Goranovu neverovatnu priču kako je "prešao" inspektore i policajce, Ivan Ivanović Đus je prokometarisao:

"Ja imam osećaj da su tamo svi želeli da se druže sa njim. Mi smo ga zgotivili nakon 15 minuta, a kamoli oni", rekao je učesnik.

Prilikom suđenja, gospodin Rosić je odbio pet prevodilaca i tražio prevodioca rodom iz Bosne i muslimanske veroispovesti, što je razbesnelo tadašnjeg sudiju:

foto: Printscreen Youtube

"Primetio sam policajca po imenu Muhamed i dobro zapamtio. Sudija je bio Jevrej i rekao je da u njegovoj sudnici ne može da bude niko muslimanske veroispovesti. Odmah sam izgovorio: "Dobro, Muhamede izađi!". Policajac mi je prišao , poljubio me, i zahvalio mi se", ispirčao je gost anegdotu sa neverovatnog suđenja.

"Ponuđen mi je prevodilac, nisam želeo da mi je prevodilac bude Hrvatica, Mađarica, Albanka... Mađarici sam rekao da ne umije da bekne... Objasnio sam joj kada je nastao bosanski jezik nastao 1996. godine i da ga ja još uvek nisam savladao, a ne ona. Tražio sam da prevodilac bude iz Bosne i Hercegovine i da bude muslimanske vjeroispovesti, nisu mi dali", rekao je gost i na taj način sabotirao suđenje

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track