OVO JOŠ NIKO NIJE URADIO: Boban Rajović bira momka i devojku koji na poklon dobijaju pesmu, a treba da urade samo jednu stvar!
Foto: Promo

OVO JOŠ NIKO NIJE URADIO: Boban Rajović bira momka i devojku koji na poklon dobijaju pesmu, a treba da urade samo jednu stvar!

Stars -

Folk pevač odlučio je da jednog momka i jednu devojku obraduje tako što će na poklon dobiti pesmu, na kojoj će raditi tim sa kojim on godinama sarađuje

Boban Rajović u poslednje četiri nedelje vredno radi na promociji pesama sa novog albuma "DITO", koji je postigao takve rezultate da je folk pevač oduševljen. Reakcija publike je sjajna gde god se pojavi, i upravo to je razlog za potez na koji se Boban odlučio, a sve u cilju toga da obraduje i usreći nekoga!

Naime, Rajović je zvanično pokrenuo kasting za mlade, neafirmisane ljude, od kojih će odabrati jednu devojku i jednog momka koji najbolje otpevaju pesme sa Bobanovog novog albuma.

Tačnije, Boban je odlučio da pesme koje će mladi ljudi moći da otpevaju kako bi učestvovali u takmičenju budu balada "Pješke", i brži hit "Kreten".

Devojka i momak koji odnesu pobedu snimiće pesmu u Bobanovom studiju, singl će izdati njegova produkcija kuća BR:Enter Music, a tvorci će biti Bobanovi dugogodišnji saradnici i neki od najvećih profesionalaca na domaćim prostorima.

Ono što treba da učine oni koji žele da učestvuju jeste da otpevaju pesmu, da taj video objave na svojoj Fejsbuk i Instagram stranici, a da ga potom pošalju u Inbox Bobanove zvanične Fejsbuk ili Instagram stranice.

Kasting zvanično počinje u ponoć, 7. juna!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track