SNIMANJE SPOTA

SRPSKA PRESTONICA U NAJBOLJEM SVETLU: Poznati na Tašmajdanu promovisali leto u Beogradu! Pogledajte Sanju, Miloša, Kristinu i Mariju... (KURIR TV)

Stars -

Brojni glumci i TV lica danas su snimili drugi deo spota "Leto tebe doziva", a u cilju promocije leta u srpskoj prestonici 2018. godine, u kojem će se grad prikazati u što boljem svetlu na raznim lokacijama.

1 / 21 Foto: Marina Lopičić

Ovoga puta na redu je bio Tašmajdanski park, a glumci Miloš Vlalukin bio je u prvom redu da đuska uz letnje ritmove.

foto: Marina Lopičić

"Presrećan sam što sam imao mogućnosti da učestvujem u ovoj divnoj akciji promovisanja mog grada. Posebno se osećam dobrodošao jer je ovo moj kraj", rekao nam je Vlalukin.

Ovoj akciji pridružila su se i TV lica RTS koji su iskoristili priliku da javnosti skrenu pažnju na svoju nacionalnu kampanju "Rak je izlečiv" koju je pokrenuo prošle godine radi informisanja građana o tome koliko je važno preventivno ići na preglede, blagovremeno ga otkriti i lečiti se.

foto: Marina Lopičić

"Svi haosi koji su nam se dogodili devedesetih kontaminirali su ovo područje nažalost svako od nas oko sebe ima nekog obolelog. Ova akcija je zato važna, a mi koji smo javne ličnosti i koji se pojavljujemo na televiziji imamo dužnost da podržimo te ljude i skrenemo pažnju", kaže Vlalukin.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Mona Cukić, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track