VERENIK HIRURG JOJ PUCAO U GLAVU, PA PRESUDIO SEBI: Mlada glumica preživela VELIKU TRAGEDIJU pokazala svoju novu ljubav!
Foto: Printscreen

NASTAVILA DALJE

VERENIK HIRURG JOJ PUCAO U GLAVU, PA PRESUDIO SEBI: Mlada glumica preživela VELIKU TRAGEDIJU pokazala svoju novu ljubav!

Stars -

Glumica Ivana Panzalović, koju je verenik plastični hirurg Srđan Cvetanović je pokušao da ubije pa sam sebi presudio u stanu u naselju Dedinje u septembru prošle godine, posle skoro osam meseci od tragedije, izgleda da se zaljubila i ponovo našla svoju srodnu dušu. e našla svoju ljubav.

Naime, mlada glumica je na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj se vidi muška ruka prebačena preko njene noge.

"Može i ovako", napisala je u opisu fotografije.

foto: Printscreen Instagram

Nekoliko dana ranije, Ivana je takođe na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ljubi mušku ruku.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Srđan Cvetanović pucao je na Ivanu 7. septembra, nakon što su se posvađali u njegovom stanu na Dedinju. Ona se posle ranjavanja pravila da je mrtva, a on je presudio sam sebi. Srđan je shranjen 12. septembra na Centralnom groblju u Beogradu, a Ivana je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) na kojoj je ležala napustila dan kasnije, 13. septembra.

foto: Printscreen/Instagram

Dok je bila u bolničkom krevetu, donekle oporavljena, ispričala je šta je preživela u kobnoj noći.

"Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat... Potom je pretio da će me ubiti, ne znam", priseća se glumica dok je ležala u u šok-sobi na VMA.

Ivana se nedavno vratila na scenu u Beogradskom dramskom pozorištu u predstavi "Na tragu", reditelja Nenada Gvozdenovića.

foto: Privatna Arhiva, Facebook

Kurir.rs/Foto Printsceen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track