NEKADA SU BILE NAJBOLJE DRUGARICE: Lunu pitali o Anastasiji, EVO šta je otkrila o Cecinoj ćerki! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

tajne na videlo

NEKADA SU BILE NAJBOLJE DRUGARICE: Lunu pitali o Anastasiji, EVO šta je otkrila o Cecinoj ćerki! (VIDEO)

Stars -

Učesnica rijalitija Zadruga, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna, otvorila je dušu u emisiji uživo i odgovorila je na pitanja koja su joj gledaoci uputili.

foto: Printscreen YouTube

Gledaoci su se uključivali u program uživo, te su joj postavljali pitanja vezana za njeno učešće u rijalitiju.

Jednu gledateljku je zanimalo kako Đoganijeva komentariše to što su pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija Ražnatović podržale Kristinu Kiju Kockar. Đoganijeva je i otkrila da je Anastasija sigurno bila u šoku zbog njenog ulaska u rijaliti.

foto: Printscreen YouTube

"Ja poznajem Anastasiju, znam da je ona u šoku bila što sam ušla u rijaliti, a onda je sigurno bila i protiv toga što se desilo, tako da sam ja očekivala da me neće podržati. Svako ima pravo da ima svoje mišljenje i svoj stav. Meni je jedino krivo što je ispalo da ja imam nešto protiv Anastasije, da ja želim da je uvredim sa onim slikama. Ovim putem opet kažem da ja ništa nisam ni mislila, ni rekla ružno za nju. Ona je bila prelep deo mog života, bila mi je podrška i nešto jako bitno u životu. Završilo se nažalost. Ona zna da ja želim njoj i njenoj porodici svu sreću ovoga sveta", rekla je Luna u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VODILA JE BORBU SA VETRENJAČAMA: Evo ko je Lunu sve dočekao kući i gde je Sloba (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track