GLEDALAC JE PITAO NAJBITNIJE PITANJE, SLOBIN ODGOVOR JE SVE ŠOKIRAO: OTKRIO da li postoji šansa da se POMIRI sa Kijom! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

Neočekivano

GLEDALAC JE PITAO NAJBITNIJE PITANJE, SLOBIN ODGOVOR JE SVE ŠOKIRAO: OTKRIO da li postoji šansa da se POMIRI sa Kijom! (VIDEO)

Stars -

Učesnik rijalitija Zadruga, Slobodan Radanović, prevario je ženu uživo u programu dok je cela Srbija gledala. Ni nakon završetka takmičenja, komentari na ovu temu ne jenjavaju, pa su tako gledaoci iskoristili priliku Radanoviću postave pitanje na koje svi žele da čuju odgovor.

foto: Printscreen Youtube

"Da li postoji mogućnost da se pomiriš ti čoveče sa svojom ženom i nastavite da živite kao nekad", pitao je gledalac Slobodana.

"To sam pitanje čuo dosta puta i opet zvuči kao da ja nešto biram, da je sve na meni. Ostaviću sebi prostora, da ne bi u budućnosti pomislili nešto drugačije, reci ću da postoji mogućnost", rekao je Sloba.

Radanović je nakon ovog odgovora dobio veliki aplauz od strane publike koja se našla u studiju.

foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Sloba je ranije u toku emisije "Zadruga - narod pita", rekao kako mu je krivo što se svađao sa suprugom Kristinom Kockar.

Takođe, u emisiju se uključila i gledateljka koja je rekla da je i ona prevarena žena od strane svog partnera i savetovala Slobu da se bori sa ljubav svoje žene.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track