PREVARENA ŽENA SE JAVILA U PROGRAM I OSULA PALJBU PO SLOBI: Izgubila sam muža i 12 godina sam SAMA! Radanović gutao knedle nakon OVIH REČI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

POTRESLA GA

PREVARENA ŽENA SE JAVILA U PROGRAM I OSULA PALJBU PO SLOBI: Izgubila sam muža i 12 godina sam SAMA! Radanović gutao knedle nakon OVIH REČI! (VIDEO)

Stars -

Učesnik rijalitija Zadruga, Slobodan Radanović, prevario je ženu uživo u programu dok je cela Srbija gledala. Ni nakon završetka takmičenja, komentari na ovu temu ne jenjavaju, pa su tako gledaoci iskoristili priliku da osuju paljbu po Slobi kada se našao u vrućoj stolici.

foto: Printscreen Youtube

Situacija koja se dogodila, tačnije javna prevara sa njegove strane svoje žene Kije Kockar sa Lunom Đogani naterala je pojedine žene da se jave u program uživo i iz sopstvenog iskustva posavetuju Radanovića šta da čini.

Međutim, iskustvo jedne žene koju je muž takođe prevario nateralo je Slobodana da se dobro zamisli, ako je suditi po izrazu lica i reakciji koju je imao.

foto: Printscreen Youtube

"Kad je počela Zadruga ja je uopšte nisam gledala, ali, sticajem okolnosti, kada je ušla Kija, i kad se tako dešavalo šta se dešavalo, njene emocije su mene baš... Kako da objasnim... Takve emocije sam i ja imala. I onda sam žurila, posle posla, samo da gledam da li su se oni pomirili ili nisu, i naravno, navijala sam. Ali, zašto... Ja sam prevarena. U braku sam bila 12 godina i ta ljubav nikada nije prestala... Niti će prestati", počela je Sanja.

"Moje mišljenje, gledajući tebe, gledajući Kiju... Shvatila sam da ste vi jedno za drugi i da ti treba da se boriš za Kiju. Nemam ja ništa protiv Lune, nismo mi dužni da osuđujemo jedni druge. Jednostavno, Kija je prava osoba za tebe i prava žena. Inteligentna, pametna... Ja sam se povukla iz svog braka, kad je on mene prevario i kad sam sve to shvatila", ja sam otišla.

foto: Printscreen

"Trebalo je da se borim! Evo, to sada shvatam, posle 12 godina od našeg razvoda. Trebalo je da se borim, jer mi smo jedno za drugo i mi i dan danas patimo jedno za drugim, iako on ima porodicu, ženu, ima dete sa njom, ali i dalje mi ne možemo jedno bez drugoga. Naravno, okolnosti su takve da mi ne možemo da budemo zajedno, jer ja cenim i poštujem, on ima dete sa njom. Ali eto, ja kažem... Ja sam čak u kontaktu i sa svekrom i svekrvom", objasnila je Sanja dok je Sloba ćutao i gutao knedle, tokom javljanja gledateljke u emisiji "Zadruga - narod pita".

foto: Printscreen

"Vi ste jedno za drugo. Bori se za Kiju! Ne dozvoli da se razvedete. Kajaćete se, i jedno i drugo, posle izvesnog vremena", zaključila je Sanja.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track