MATORA OTKRILA ŠTA SU LUNA I ONA RADILE U KLUBU, ISPLIVALA JE I PREPISKA: Đoganijeva odlučila da ispriča kako se zapravo sve dogodilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

DETALJNO

MATORA OTKRILA ŠTA SU LUNA I ONA RADILE U KLUBU, ISPLIVALA JE I PREPISKA: Đoganijeva odlučila da ispriča kako se zapravo sve dogodilo! (VIDEO)

Stars -

Učesnice rijalitija su nekada bile prijateljice, ali na samom kraju to se promenilo, pa je jedna otkrila tajne iz spoljašnjeg sveta.

Luna Đogani i Jovana Tomić Matora su na samomo početku rijalitija "Zadruga" bile dobre prijateljice.

Svim ukućanima su objasnile da se znaju od ranije, a u jednom trenutku su se posvađale, što je navelo Matoru da iznese detalje javnosti o njihovom zajedničkom izlasku i poljupcu.

Ta informacija je dovela i do toga da se Matora posvađa sa Luninom majkom - pevačicom Anabelom Atijas. Kasnije je prepiska Lune i Jovane došla i do javnosti, pa je modna blogerka odlučila da objasni kako se sve zaista desilo.

"Mogu da objasnim kako. Jesmo. Bile smo na nastupu, gde su nastupali moji roditelji, bile smo u separeu, zezali se svi. Ona mi je prišla i ovako smo se poljubile. Ona je bila za šankom i poljubili smo se ovako", pokazivala je Đoganijeva u emisiji "Ami Dži šou" ljubeći svoju ruku.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZALJUBLJENI POGLEDI, PRVI PLES I SUDBONOSNO DA... Ovako je izgledalo venčanje Filipa i Aleksandre u grandioznoj sali! Sve je bilo SVETSKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track