LAZUKIĆ IZAŠAO IZ ILEGALE: Luka ne viđa bebu, ali se ne odvaja od ćerke iz prvog braka!
Foto: Kurir

Ekskluzivni paparaco

LAZUKIĆ IZAŠAO IZ ILEGALE: Luka ne viđa bebu, ali se ne odvaja od ćerke iz prvog braka!

Stars -

Luka Lazukić još nijednom nije video svoju i Natašinu ćerku Katju otkako je u aprilu optužen za porodično nasilje, ali zato dosta vremena provodi sa starijom naslednicom Irom, koju je dobio u braku s prvom suprugom Aleksandrom Lazukić.

Bivši košarkaš bio je u ilegali, pojavljivao se samo na sudu, gde je započet proces protiv njega, ali se sada vratio svom starom životu. Osim što redovno izlazi u noćni provod, on se sada često u javnosti pojavljuje sa starijom naslednicom, što nije činio dok je bio u centru skandala. Oni koji ga poznaju kažu da na tome insistira njegova bivša žena, jer želi da na taj način zaštiti njihovu ćerku, što je on prihvatio.

foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić

I pored njegove želje da bude neprimetan, pošto se skrivao iza velikih tamnih naočara za sunce, to mu nije pošlo za rukom. Naš paparaco prepoznao je Lazukića dok je u nedelju posle podne sedeo u jednom kafiću na Dorćolu u društvu nekoliko prijatelja, a sa njim je bila i ćerka Ira. Šestogodišnju devojčicu Luka je dobio u braku sa Aleksandrom, javnosti nepoznatom ženom, od koje se razveo tokom 2014.

Prema našim saznanjima, Lazukić uredno viđa Iru, koja s majkom živi u Novom Sadu, i sa njom provodi vreme kada god poželi i kada im obaveze to dozvole. To su uglavnom vikendi. S druge strane, od momenta kada mu je tužilaštvo zabranilo prilazak Nataši, on nijednom nije video četvoromesečnu Katju, niti je, kako tvrde izvori bliski pevačici, izrazio želju za time. - Luki nije zvao ni da pita kako je Katja. Mogao je to da uradi preko prijatelja ili preko nekoga od Natašine rodbine. Ne znam zašto to nije uradio, niti da li planira preko centra za socijalni rad da traži viđenje ćerke, po zakonu ima pravo na to - rekao je naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Lazukić je, po savetu svog advokatskog tima, prestao da komunicira s medijima sve dok traje postupak pred Prvim osnovnim sudom, gde mu se sudi zbog sumnje da je pretukao suprugu Natašu Bekvalac. Sledeće ročište na kojem će on biti saslušan zakazano je za petak, dok će pevačica svoj iskaz najverovatnije dati tek na jesen.

Ne staje Nataša na turneji po Crnoj Gori

Posle burnog porodičnog perioda, Bekvalčeva se u potpunosti posvetila ćerkama Hani i Katji, kao i brojnim nastupima koje ima zakazane tokom leta. Pre nekoliko dana otputovala je na turneju u Crnu Goru, gde je održala nastupe u Budvi i Sutomoru. Po završetku letnje sezone, najavila je ulazak u studio i snimanje novih pesama koje će objaviti do kraja godine.

Ivan Ercegovčević/ foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track