ŽABAC PROGOVORIO O UBIJENOM VOĐI SURČINSKOG KALANA: Goca je Šijana UHVATILA S KOMŠINICOM, izbacio je na ULICU sa 2 dece, a ona je 40.000 maraka dala za kuću! Božinovska nije MOGLA DA ĆUTI...
Foto: Privatna Arhiva

PEVAČICA NEĆE DA PRIČA O TOME

ŽABAC PROGOVORIO O UBIJENOM VOĐI SURČINSKOG KALANA: Goca je Šijana UHVATILA S KOMŠINICOM, izbacio je na ULICU sa 2 dece, a ona je 40.000 maraka dala za kuću! Božinovska nije MOGLA DA ĆUTI...

Stars -

Surčinac i kik-bokser Zoran Šijan važio je za vođu surčinskog klana, a ubijen je 27. novembra 1999. godine u centru Beograda. Njegove ubice do danas nisu pronađene.

Šijan je bio magnet za žene i u braku za pevačicom Gocom Božinovskom dobio je sina Marka i ćerku Zoranu. Posle njegove smrt, Gocu je tešio novosadski kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac, koji tvrdi da je poznata pevačica ostavila kik-boksera kada ga je uhvatila u poljupcu sa najboljom drugaricom.

foto: Privatna Arhiva

"Nisam hteo da budem sa Gocom dok je bila sa Šijanom jer mi je bio drug. On je nju ostavio zbog komšinice, Gocine drugarice. Šijan je izbacio Gocu, koja je oličenje dobrote i poštenja. Ona je i žena i brat i drug i domaćica i švalerka i sve. Takva žena se više ne rađa, a on je takvu ženu, s kojom ima dvoje dece, izbacio na ulicu i doveo drugu i napravio joj sina", ispričao je svojevremeno Žabac za Balkan info.

"On tvrdi da je upravo uzdigla Šijana, ali i da je on dizao ruku na nju.

Počeo je sa Gocinim parama. Ona je imala stan od 40.000 maraka, koji je prodala da bi napravili zajedničku kuću. Ona ga je digla. On je bio niko i ništa pre Goce. A on joj je tako vratio. Goca je dolazila u Novi Sad kod jedne moje prijateljice koja joj je pozajmila 500 maraka i dala joj neki auto na korišćenje,, Goca je tumarala bez posla neko vreme sa dvoje dece", pričao je Šijan.

Goca je potvrdila da je Šijana uhvatila sa komšinicom Goranom.

"To znaju i vrapci na grani. Ne želim da pričam o nečemu što je bilo pre 20 godina. Njega su mnoge volile, a da nije bila ona, bila bi neka druga. ja sam stavila tačku na to", rekla je Goca.

Demantovala je da je trpela zlostavljanje.

"To nije tačno. Niti me je tukao, niti sam ga ja uzdigla. Svako je imao svoj posao", rekla je Božinovska. Ona nije želela da priča o o vezi bivšeg muža sa komšinicom Goranom, koja mu je rodila sina Vukašina (19).

"To je bilo davno. Deca su porasla i apsolutno ne želim da govorim o tome", rekla je Goca.

foto: Printscreen/ Instagram

Kurir.rs/Alo/Foto Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track