Najnovije vesti

DARKO LAZIĆ: Izgubljen sam, ne znam šta me je snašlo, ali sam živ i zdrav!
Foto: Damir Dervišagić

Folker posle incidenta

DARKO LAZIĆ: Izgubljen sam, ne znam šta me je snašlo, ali sam živ i zdrav!

Stars

Darko Lazić je doživeo pravu traumu kada su ga u sredu veče nepoznati muškarci presreli, izvukli iz automobila i krvnički ga pretukli.

Folker je nakon incidenta otišao za Brestač kod roditelja.On otkriva da se čuo sa bivšom suprugom Anom Sević, kojoj nije bilo svejedno zbog svega što mu se desilo.

- Naravno da me je Ana pozvala, jako je zabrinuta, ali, bogu hvala, sve je prošlo - kaže Darko i dodaje da mu je sadašnja devojka Marina Gagić velika podrška.

- Marina je pod stresom, brine se za mene. I ja sam izgubljen, ne znam šta me je snašlo. Ovo je strašno - rekao je Darko.

1 / 5 Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

- Ne smem previše da pričam o svemu što se desilo, niti da otkrivam detalje. Sve je sada u rukama policije. Najvažnije je da sam živ i zdrav, hvala bogu. U pitanju su lakše telesne povrede i sve je OK! - rekao nam je Darko, koji na licu nema vidljivih povreda, kao što se pisalo u pojedinim medijima, koji su navodili da je batine dobio zbog duga od 50.000 evra.

- Čitao sam neke priče kako dugujem novac, ali to nema veze sa mozgom. Zaista ne znam ko su ljudi koji su me napali! Ja se nikada nikom nisam zamerio da bi moglo ovo da mi se desi - rekao nam je Lazić i dodao da nastavlja sa zakazanim nastupima i da ga ova situacija neće slomiti.

- Zvali su me prijatelji, kolege... Isključio sam telefon koliko ne mogu više da se javljam ljudima, ali hvala svima koji su brinuli - dodao je Lazić.

Folker je bio vidno raspoložen kada smo ga pitali da li će uskoro da se oženi novom izabranicom.

- Ništa ne brinite, zovem vas čim budem spreman za drugi brak. Zaljubljen sam, to je važno. Marina i ja smo nekoliko meseci zajedno, upoznao sam je sa roditeljima, a ona je mene sa svojima. Poznajemo se skoro ceo život i super nam je - rekao je Darko.

Kurir.rs/Alo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...