KIJA ODLAZI VAN BEOGRADA! POBEDNICA RIJALITIJA NAPUSTILA ONKOLOGIJU: Kockarevoj LEKARI savetovali da miruje, rezultati BIOPSIJE tek za 2 NEDELJE!
Foto: Ana Paunković

Saznajemo

KIJA ODLAZI VAN BEOGRADA! POBEDNICA RIJALITIJA NAPUSTILA ONKOLOGIJU: Kockarevoj LEKARI savetovali da miruje, rezultati BIOPSIJE tek za 2 NEDELJE!

Stars -

Kristina Kija Kockar juče rano ujutro napustila je Institut za onkologiju i radiologiju, gde joj je u ponedeljak urađena biopsija tumora na levoj dojci, čiji se rezultati očekuju za dve nedelje, saznaje Kurir.

Kao i prethodnih puta kada je posećivala ovu medicinsku ustanovu, pobednica prve sezone "Zadruge" potrudila se da je niko ne uoči, pa je zato u dogovoru s lekarima odlučila da iz bolnice izađe u periodu kada nema toliko pacijenata, ali ni medija koji su je već nekoliko puta uslikali kako ulazi u zgradu onkologije. Prema našim saznanjima, Kockareva će narednih dana uglavnom mirovati, zbog čega je i otkazala nastupe planirane za naredni vikend, ali će se ipak pojaviti na gradskim događajima kao specijalna gošća.

foto: Printscreen

- Doktori su joj rekli da nikako ne sme da se izlaže fizičkom naporu, što je ona i pretpostavljala pa je zato još ranije otkazala većinu obaveza. Ipak, nije htela da propusti dodelu priznanja za gej ikonu godine, koja je sinoć održana, mada se tamo nije dugo zadržala. U narednom periodu verovatno će otići negde van Beograda da se makar nakratko odmori, a već za desetak dana ponovo počinje da nastupa po diskotekama zajedno s Ministarkama, kao i da promoviše autobiografiju "Moj potpis" - rekao je izvor blizak Kiji za Kurir.

foto: Ana Paunković

Kockareva juče nije odgovarala na naše pozive. Ona je više puta izjavljivala da ne želi da govori o svojoj bolesti, ali je u knjizi detaljno sve opisala, navodeći da su doktori ustanovili da ima tri kvržice na dojci i da je uzrok tome stres koji je doživela u poslednjih godinu dana.

foto: Damir Dervišagić

Ivan E. /foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track