NINA SENIČAR REŽIRA SVOJ PRVI FILM U HOLIVUDU: Manekenka i voditeljka otišla iz Srbije! I uspela! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

zasijala

NINA SENIČAR REŽIRA SVOJ PRVI FILM U HOLIVUDU: Manekenka i voditeljka otišla iz Srbije! I uspela! (FOTO)

Stars -

Nina Seničar važi za jednu od najseksepilnijih poznatih lica sa naših prostora, a proslavila se u Italiji kao top-model i voditelj, a nakon nekoliko uloga u inostranim serijama , stigla je i do Holivuda.

Ova lepa Novosađanka već godinama živi na relaciji Novi Sad Beograd Los Anđeles. Pre nekoliko meseci otputovala je u Ameriku. Nije joj dugo trebalo, a već se pohvalila novim poslovnim poduhvatom.

foto: Profimedia

Naime, manekenka i tv voditeljka redovno obaveštava svoje fanove kako o trenucima iz privatnog, tako i iz poslovnog života i dešavanja. Nina je sa svojim pratiocima podelila momenat sreće kada je pala prva klapa na snimanju njenog kratkometražnog filma prvenca, pa je napisala:

"Da, ovo se dešava! Režiram svoj prvi kratkometražni film, jako sam uzbuđena! Hvala mom fenomenalnom timu", napisala je Nina.

Ona ističe da je manekenstvo njeno primarno zanimanje, ali sada kada se ostvarila u tome, može i da se oproba u sedmoj umetnosti.

"U gimnaziji sam se upisala na dramsku sekciju jer je tamo išao dečko u kojeg sam bila zaljubljena. Već posle prvog časa sam zaboravila na njega i gluma me je osvojila. Veliki sam fan Emira Kusturice i moj san je da sa njim sarađujem", izjavila je Seničarova pre nekoliko godina za "Helou magazin".

foto: Profimedia

Kurir.rs / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track