HIT

KNEZ PODETINJIO PA U ZANOSU PROŽDRNUO VERENICU: Pogledajte kakav je HAOS nastao kad su se Nenad, Tatiana i Stanko opustili i gde su ZAVRŠILI (KURIR TV)

Stars -

Nenad Knežević Knez imao je burnu noć. Naime, tek što je sleteo iz Pariza, denser je sa verenicom Tatianom Tat produžio u noćni provod. Budući da su ugostili prijatelje iz Francuske, pevač je prvo poručio laganu večeru iz vino, a kada su napunili stomake, napravili su opšti haos. Čim je zapevao svoj dugogodišnji hit "Da l' si ikada mene voljela" atmosfera se zahuktala, što je i za njega bilo dobro.

Nakon skanja i đuskanja, Knez je prigrlio svoju verenicu i zaplesao s njom. Pored toga što je obavio rukama sa svim strana, prštali su i poljupci kao da su tinejdžeri i da oko njih apsolutno nema nikog.

S druge strane, haos je nastavio pevačev prijatelj, čuveni Stanko Marinković, koji je Indiri Radić napravio čuveni hit na francuskom jeziku "Marija", koji je tada izazvao brojne pohvale, ali i parodinu na račun pevačicinog izgovaranja francuskog jezika. Muzičar je sa svojom suprugom poznatm pevačicom izveo nekoliko pesama, da bi se u jednom trenutku popeo na sto, ni maje ni više nego Neveni Božović i njenom dečku.

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track