NEPOZNATI DETALJI

CECIN SIN JE ZVER U RINGU, A OVU SVOJU STRANU NE VOLI DA ISTIČE: A evo kakav je Veljko Ražnatović kad se uvuče Bogdani u krevet (VIDEO)

Stars -

Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, pokazao je da njegova porodica živi kao sav normalan svet, a njegova familija obožava da uživa u malim, svakodnevnim stvarima.

Cecinog sina ćemo najčešće videti u opuštenom izdanju, ali kada prilika nalaže obuče elegantno odelo. U svakom slučaju, Veljko se oblači po poslednjoj modi pa se tako mnogi ugledaju na njegov stil. Veoma je zaštitnički nastrojen prema mlađoj sestri, koju na njegovom profilu imamo priliku da vidimo u potpuno drugom svetlu. Veoma je brižan i prema verenici Bogdani Rodić, koju je nedavno zaprosio po pravim srpski običajima. Svakim gestom otkriva koliko voli svoju buduću suprugu.

Trenutno je posvećen boksu, u kojem niže pobede, do kojih stiže napornim treninzima, a nije mu teško ni da porani kako bi otišao na trčanje.

Veliki je ljubitelj životinja, posebno pasa i svojim primerom pokazuje kako treba voleti životinje i brinuti se o njima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track