veličanstveno

KADA LEPA BRENA ZAPEVA, NA JAHORINI NEMA ZIME! ČITAV REGION PEVAO UGLAS: Pevačica na planini napravila SPEKTAKL! A kada je izašao ŠEIK svi su ODLEPILI! (VIDEO)

Stars -

Lepa Brena je nastupom na Jahorini jos jednom pokazala zašto je jedna od naših najvećih muzičkih zvezdi. Posle spektakularnog koncerta u Skoplju, ona je napravila spektakl na Jahorini.

Čitav region se sjatio ovog vikenda na poznatu bosansku planinu, ne bi uživali u hitovima folk dive. Kako se i očekivalo, za ovaj koncert vladalo je ogromno intersovanje, a svi hitovi Lepe Brene pevali su se doslovno horski.

Da će Brena otopiti sneg i led na Jahorini bilo je jasno onog trenutka kada je najavila svoj koncert, a pogotovu dan ranije, budući da su konferenciji za novinare, organizovanoj tim povodom, prisustvovali svi vodeći mediji.

1 / 6 Foto: Mariška Nišić

I kao to obično biva kada je reč o Breni, već sa prvim taktovima njenih pesama na Jahorini je počela prava muzićka lavina, koja je trajala daleko iza ponoći

.

I dok organizatori koncerta imaju samo reči hvale za Lepu Brenu, ona sama nije krila zadovoljstvo zbog još jednog spektakla, obećavajući nam da će se pozitivna energija prenositi pesmom.

foto: Mariška Nišić

Kurir.rs / Foto: Mariška Nišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track