Najnovije vesti

ĆERKA POKOJNOG NINA BOLUJE OD RAKA: Teška bolest se proširila, a sada moli za novčanu POMOĆ!
Foto: Printskrin/Youtube

TUŽNO

ĆERKA POKOJNOG NINA BOLUJE OD RAKA: Teška bolest se proširila, a sada moli za novčanu POMOĆ!

Stars

Pevač Nino Rešić ostavio je neizbrisiv trag na našoj estradnoj sceni, a sada njegova najstarija ćerka bije životnu bitku.

Naime, Amela Omerović saznala je da boluje od opake bolesti. Nakon dijagnoze raka štitne žlezde i primljenih hemoterapija, njeno zdravstveno stanje je takvo da lečenje zahteva dodatne hemoterapije za koje ona nema dovoljno novčanih sredstava.

Na sajtu "gofoundme" koji za cilj ima pomoć obolelima iz celog sveta, Amela je objavila svoj problem i započela prikupljanje dobrotvornih priloga.

"Ovo je najteža stvar koju moram da uradim, ali u ovom trenutku nemam drugog izbora. Ja sam majka troje dece koja je imala dijagnozu raka Tiroidne (štitne) žlezde pre 8 meseci. Prošla sam nekoliko hemoterapija, ali mi se rak proširio. Moj suprug je samozaposlen, tako da imamo privatno osiguranje koje to ne pokriva. Sve što smo dobili od porodice i kredite iz banke, vrlo brzo smo iscrpeli. U ovom trenutku se nadam da ću dobiti neku pomoć od mojih prijatelja i dobrih ljudi, da nastavim ovu borbu i da mogu da platim medicinske račune. Zahvaljujem se svakom unapred", napisala je Amela na humanitarnom sajtu.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...