Najnovije vesti

DARKO LAZIĆ PRVI PUT PRED TV KAMERAMA O OPORAVKU POSLE JEZIVE SAOBRAĆAJKE: Sve vreme me boli i druga noga, tako će biti ZAUVEK! Đavo mi nije dao mira, ali glava je ŽIVA!
Foto: Printscreen/TV Pink

otvoreno

DARKO LAZIĆ PRVI PUT PRED TV KAMERAMA O OPORAVKU POSLE JEZIVE SAOBRAĆAJKE: Sve vreme me boli i druga noga, tako će biti ZAUVEK! Đavo mi nije dao mira, ali glava je ŽIVA!

Stars

Darko Lazić je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću od koje se i dalje oporavlja, a sada je progovorio o svom zdravstvenom stanju, pa i posavetovao vozače da ne sedaju za volan umorni i pod dejstvom alkohola.

 

"Ko je umoran, neka ne vozi pijan, parkirajte se sa strane. Ja sigurno ubuduće voziti neću, naći ću vozača. Ranije kreni da bi stigao na vreme", rekao je Darko Lazić na samom početku.

 

"Mlađi brat mi je rekao da sam "terminator", pola noge mi aluminijumsko, imam bolove u levoj nozi, jer je atrofirala, posebno boli na promenu vremena, uvek ću, ja mislim, osetiti taj bol", rekao je Lazić, a onda priznao kako se sve odigralo kobne večeri:

 

foto: Printscreen/TV Pink

"Ja sam radio 3, 4 dana pre saobraćajne nesreće, nisam imao mira, kriv sam što sam uopšte otišao na proslavu, hteo sam da stignem kući što pre i tamo da spavam... Umor me stigao, dosta sam na točkovima i na putu. Od kada vozim auto, uglavnom stanem sa strane, a sada nisam. Đavo nema mira, bitno je da je živa glava, oporavićemo se..."

 

 

Lazić je pomenuo i verenicu Marinu Gagić, koja je sve vreme bila uz njega, a sada je u 5. mesecu trudnoće.

 

foto: Printscreen/Instagram

"Marina nosi dečaka, razmišljali smo o imenu, mislim da će biti Aleksej, hteo sam da bude Strahinja, ali je Aleksej zvučno. Ona je 5. mesec, ide sve kako treba. Znam da je Marina prošla kroz pakao, jer je bila trudna, ali je sve vreme bila moja podrška, kao i svi ljudi koji me vole. Bukvalno sam pogledao smrti u oči, ali sam se zadužio sudbini, drugu šansu nemam, ali neće se ovo ponoviti. Hvala svima koji su bili tu, lekarima, bolnici i banji gde ću se vratiti da se oporavim."

 

foto: Printscreen/TV Pink

Lazićeva još uvek zakonita supruga Ana Sević takođe je bila uz njega tokom nesreće, a on je prokomentarisao odnos sa njom veoma kratko.

 

"Ja se ne sećam ničega, ali Ana i ja okej funkcionišemo, ona vodi svoj život, ja svoj, naša jedina tema je Lorena", izjavio je on u emisiji "Ami Dži šou"

 

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Pink

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...