CEO VOJNI ORKESTAR TE JE NEVIĐENO ZA.EBAO! Roker razočaran i ne da glas: Makedonac izleteo iz ZG! Zbog ovoga su se SVI SMRZLI! (FOTO)
Foto: Printscreen Tv Pink

NASTAO HAOS

CEO VOJNI ORKESTAR TE JE NEVIĐENO ZA.EBAO! Roker razočaran i ne da glas: Makedonac izleteo iz ZG! Zbog ovoga su se SVI SMRZLI! (FOTO)

Stars -

Borislav Markovski, Makedonac kojeg je Dragan Stojković Bosanac uzeo pod svoje uz reči "Alal ti vera, majstore", sa scene "Zvezda Granda" izašao je sa samo dva osvojena glasa - nedovoljno da bi nastavio takmičenje.

On je izveo "Zajdi zajdi" i "Makedonsko devojče" na, kako je rekla Marija Šerifović - svoj način, pa odao utisak nekoga ko nije dorastao zadatku.

Komentari koje je izazvao mnoge su iznenadili.

foto: Printscreen

"Samo jedna moldba! U ime žirija... polako!" uzviknuo je Đorđe David Saši Popoviću koji ga je umalo prekinuo u izlaganju.

foto: Printscreen

"Nismo mi ovde kopači i ne sadimo cveće", prokomentarisao je roker dok je stajao pridržavajući se za naslon svoje stolice, pa nastavio: "Prve pesme prvu strofu i refren... da otpeva akapela, objasnićemo zašto".

Naime, matrica je svima stvarala problem.

Popović je pokušao da objasni da nema potrebe ponavljati izvođenje, te da je majoru iz Makedonije ceo vojni orkestar radio pratnju, međutim Đorđe David nije hteo ni da čuje.

foto: Printscreen

"Neće dobiti moj glas", slegao je ramenima on: "Svi zajedno su te za*ebali neviđeno!"

"Simpatičan si, pevaš na svoj način, ali to je samo tvoj način... a treba da se vuče napred, da lepo teče, ne znam šta da ti kažem a da ne budem gruba. Kao da nisi dorastao ovom zadatku u ovom trenutku", nadovezala se brzo Marija Šerifović.

Na kraju, roker je zamerio Bosancu što se ne bori za "svog čoveka".

"Ja mogu da odvojim matricu, koja je rađena vrlo stručno... a to ko ne može da čuje i da oseti - ja mu nisam krivi", rekao je Bosanac.

Samo Viki Miljković i Ivana Peters dale su glas ovom takmičaru.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track