Najnovije vesti

MILIJANI ĆE VEZA SA 53 GODINE STARIJIM TIPOM DONETI BRDO LOVE UKOLIKO POSTANE PEVAČICA: Sve popularnijoj devojci iz Požege otvaraju se i ESTRADNA VRATA!
Foto: Kurir

par ima velike planove

MILIJANI ĆE VEZA SA 53 GODINE STARIJIM TIPOM DONETI BRDO LOVE UKOLIKO POSTANE PEVAČICA: Sve popularnijoj devojci iz Požege otvaraju se i ESTRADNA VRATA!

Stars

Milijana Bogdanović, koja je u ljubavi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem, može da postane pevačica jer su počela da joj se otvaraju i estradna vrata.
Mnogi menadžeri su u njoj videli novu Kiju Kockar, pa žele da je uzmu pod svoje i od nje naprave pevačku zvezdu. Milijani cela situacija koja se dešava otkako se otkrila njena veza s Milojkom prija, uživa u pažnji medija, sprema se za ulazak u "Parove" sa svojim partnerom, za kojeg će se udati 7. septembra, i razmišlja o ideji da snimi pesmu.

 

foto: Printscreen

- Milijana je od ljudi sa estrade dobila već nekoliko ponuda da uđe u muzičke vode, a da li će do nekog dogovora doći i da li će ona pristati na to, zavisi od nje i njenih planova u budućnosti. Mogla bi da postane popularna pevačica - navodi naš izvor.


Bogdanovićeva je potvrdila naša saznanja, ali na pitanje da li će krenuti put estrade, ona još nema konkretan odgovor.


- Obožavam da pevam, po ceo dan nešto pevušim. Uglavnom je to neka lepa pesma za mog Milojka, pevam u kupatilu, gde god. Ne mogu da kažem da sam talentovana, ali nikad se ne zna, lepe su sve te ponude. Ko zna, mada bih ja više volela da budem manekenka - ispričala nam je Milojkova lepša polovina.


Međutim, ona otkriva da, ukoliko postane pevačica, ima samo jedan uslov - da joj menadžer bude njen Milojko.


- Mogla bih da postanem pevačica jedino ukoliko bi mi Milojko bio menadžer, kako drugačije. On se bavi muzikom i ima iskustva, a mi sve volimo da radimo zajedno - priznala je Milijana, a na našu konstataciju da je danas moderno da muževi budu menadžeri svojim ženama na estradi, pa i obrnuto, kaže:


- Pa jeste. On bi to najbolje radio, jer me poznaje, ali mislim da bih bila bolji foto-model.

 

foto: Printscreen

Milojko je toliko zaljubljen u svoju mladu devojku da ipak priželjkuje da ona uđe u neki drugi svet.


- Ona ne zna baš da peva, mada to mnogo voli. Tačno je da sve može da se nauči, ali bih ja više voleo da ona bude foto-model. Lepa je, visoka i vitka, ima zelene oči - kaže Božić ponosno.

 Gane Pecikoza: Može da peva samo po barovima

 

Poznati estradni menadžer Gane Pecikoza, koji sarađuje s najvećim zvezdama regiona, kaže da od Milijane nikada ne može biti zvezda, ali može da peva po kafanama.

 

foto: Stefan Jokić

- Može da peva po posebnim radnim mestima, u barovima, eto to može - rekao je Gane i naveo da ni zvezde "Granda" iza kojih stoji mašinerija nisu velike zvezde.
- Koliko postoje "Zvezde Granda"? Da li je ijedan pobednik ili drugoplasirani održao solistički koncert? Jeste Topalko i prodao je 323 karte. To znači da je to jeftina radna snaga koja je potrebna kafanama i diskotekama, to je jedan potpuno paralelni svet u odnosu na muzičare - objasnio je Pecikoza.


 


Imaćemo seks pred kamerama

 

Ovih dana Milojko i Milijana potpisali su ugovor i ući će u rijaliti "Parovi", a kako mlađana lepotica kaže, nije isključeno da će biti i seksa pred kamerama.

 

foto: Printscreen

- Što da ne. Mi to ne radimo svaki dan, ali ako dođe do toga, videćemo kako ćemo - rekla je kroz smeh Bogdanovićeva, što je i Milojko oberučke prihvatio.

 

Kurir.rs, Nevena Mijušković / Foto: Printscreen 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...