Najnovije vesti

SVAĐAJU SE U PAROVIMA, A RAČUN IM SAMO RASTE: Kontroverzni par Milojko (74) i Milijana (21) već zaradili 6.400 €, a evo koliko će KEŠIRATI ako izdrže do kraja rijalitija
Foto: Printscreen/YT

Parice se množe

SVAĐAJU SE U PAROVIMA, A RAČUN IM SAMO RASTE: Kontroverzni par Milojko (74) i Milijana (21) već zaradili 6.400 €, a evo koliko će KEŠIRATI ako izdrže do kraja rijalitija

Stars

Milojko i Milijana su od kraja marta, kad su ušli u "Parove", pa do sada učešćem u tom rijaliti programu zaradili zajedno skoro 6.400 evra.


Najkontroverzniji par u Srbiji, kako je Kurir prvi pisao, ušao je u rijaliti za ukupno 800 evra honorara nedeljno, odnosno dobijaju po 400 evra ponaosob.
Za nepunih osam nedelja, koliko intrigiraju i šokiraju javnost preko malih ekrana, Božić i njegova 53 godine mlađa verenica već imaju skoro 6.400 evra, koje će dobiti po izlasku iz vile u Zemunu.

 

Ako se zadrže do kraja sezone, to jest do finala, koje je najavljeno za kraj juna, Božić i Bogdanovićeva mogli bi da zarade preko 11.000 evra.

foto: Pritnscreen

Podsetimo, njih dvoje zaintrigirali su javnost početkom godine zbog prevelike razlike u godinama. Milojko i Milijana su dobili ponudu i od čelnika Pinka za ulazak u "Zadrugu" ali su se opredelili za "Parove".

foto: Happy screenshot

Najavljivani su kao par koji namerava da pravi bebu pred kamerama, a kako su ranije izjavljivali, zarađen honorar iskoristiće da plate svadbu, koju su zakazali za septembar, ako do svadbe i dođe.

 

Ona je u "Parovima" bacila oko na Požgaja, postala je bliska s nim, pa je Milojko čak i raskinuo s njom, ali su se sutradan odmah pomirili.

 

foto: Printscreen


Kurir.rs/ M. T. / Foto: Printskrin YT

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...