Najnovije vesti

JELICU DABOVIĆ HTELA DA UBIJE BIVŠA DEVOJKA: Bacila joj BOMBU u krevet i UNAKAZILA JE! Pred kamerama pokazala jezive OŽILJKE od 13 operacija (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

Stravična Ispovest

JELICU DABOVIĆ HTELA DA UBIJE BIVŠA DEVOJKA: Bacila joj BOMBU u krevet i UNAKAZILA JE! Pred kamerama pokazala jezive OŽILJKE od 13 operacija (VIDEO)

Stars

Bivša košarkašica Jelica Dabović, sestra Milice Dabović, šokirala je Srbiju kada je otkrila sve detalje zlostavljanja koje je preživela od oca, a sada je pokazala ožiljke po telu koje je zadobila usled eksplozije bombe.

Naime, ispričala je da je bivša partnerka pokušala da je ubije tako što je postavila bombu ispod kreveta na kojem je Jelica spavala.

foto: Pritnscreen

Jelica je napad preživela, ali je sedam dana bila u komi i morala je da ide na 13 operacija.

"Mira mi je aktivirala bombu dok sam spavala. Meni je bilo naređeno da ne dolazi kod mene, da utiče na mene: To joj je njoj to bio okidač. Kao da joj je neko šaptao na uvo da se ubije i da ubije mene", pričala je Jovana. 

"Bomba je... Mene je probudila ekspozija. Ja sam ustala. Bila je plafonu, krevetu. Ja sam usala u sedeći stav, gledala sam u kašastu masu mesa, noga mi je bila skroz raznesena, videla se kost. Rekla sam joj: Šta si ovo uradila. A ona meni kaže: Pogledaj tek mene. Nisam je pogledala, mislila sam neći namerno da te pogledam i to je najpametnija stvar što sam uradila, jer sam posle saznala da je bila u katastrofalnom stanju, držala je creva u ruci, visila joj je noga na parčetu farmerki, druga noga joj je bila potpuno raznesena", pričala je Jelica.   

foto: Pritnscreen

"Ne zameram joj, davno sam joj oprostila. Svima sam oprostila jer je to put za spas. Volim ljude, volim svoju porodicu. Volim svoje telo, volim sebe", istakla je ponosno najstarija sestra Ane i Milice Dabović dok je u emisiji „Život priča“ stajala u gaćama i brushalteru.

foto: Pritnscreen/Prva

"Želim da osnažim sve žene koje trpe nasilje da se osmele, prijave, pričaju o tome. Da prihvate i da vole sebe", dodala je Jelica u Život priča. 

Kurir.rs/Foto Printscreen/Prva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...