Najnovije vesti

IVANA JE PROŠLA KROZ HOROR KADA JE VERENIK POKUŠAO DA JE UBIJE: Glumica se vraća na scenu i evo šta kaže o neobičnoj ulozi!
Foto: Privatna Arhiva

Povratak zvezde "Kursadžija"

IVANA JE PROŠLA KROZ HOROR KADA JE VERENIK POKUŠAO DA JE UBIJE: Glumica se vraća na scenu i evo šta kaže o neobičnoj ulozi!

Stars

Ivanu Panzalović pre godinu i po dana verenik je pokušao da ubije, a odmah potom izvršio samoubistvo.  Glumica je preživela, a danas živi srećno i konačno je dobila veliku ulogu i u pozorištu. 

 

Beogradsko dramsko pozorište kao poslednju premijeru u sezoni izvešće 14. juna komad Tenesija Vilijamsa "Mačka na usijanom limenom krovu", a jedna od uloga je namenjena i Ivani. Rediteljka Nataša Poplavki ima težak zadatak da ponovi uspeh kultne predstave sa Oliverom Marković ili Snežanom Bogdanović u glavnim ulogama, koje su igrane krajem pedesetih i devedesetih godina prošlog veka na Crvenom krstu. Glavne uloge poverene su Marini Ćosić i Stefanu Radonjiću.

 

foto: Beogradsko Dramsko Pozorište

"Mačka na usijanom limenom krovu" priča je o životnim prekretnicama i bolnim zamkama ljubavi, a nešto slično doživela je i Ivana Panzalović, koju će publika nakon "Kursadžija" moći da vidi i u jednoj ozbiljno dramskoj roli.

 

foto: Beogradsko Dramsko Pozorište


"Nataša je napravila presedan i od velečasnika (sveštenik u katoličkoj crkvi, prim. aut.) napravila lik časne sestre. Uloga mi je teška, iako je mala. Uživala sam. Nisam radila ranije s ovim kolegama i svi su bili spremni da mi pomognu", rekla je Ivana, koja spremno dočekuje premijeru.

Kurir/ Foto: BDP
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...