UNIŠTIĆEŠ CELU PORODICU AKO SE NE TRGNEŠ: Anabela zbog Lune opet završila u BOLNICI, Andrej ludi od nje, a evo šta su joj doktori rekli!
Foto: Damir Dervišagić

STANJE NIJE DOBRO

UNIŠTIĆEŠ CELU PORODICU AKO SE NE TRGNEŠ: Anabela zbog Lune opet završila u BOLNICI, Andrej ludi od nje, a evo šta su joj doktori rekli!

Stars -

Anabela Atijas sve češće je van Srbije, ima problema sa štitnom žlezdom, smršala je 10 kilograma zbog stresa, pa je po preporuci lekara rešila da privremeno napusti Srbiju.

foto: Damir Dervišagić

Lunina majka nije se još oporavila od ćerkinog učešća u prvom rijalitiju i ne može da podnese komentare koje sada čita o njoj. Ona je takođe opsednuta odnosom Đoganijeve i njenog dečka Marka Miljkovića, kako kaže izvor.

"Zbog toga je opet završila u bolnici, a zatim danima nije mogla da ustane iz kreveta", rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

foto: Printscreen

"Kad je video da opet sve teško podnosi, a i da joj lekari preporučuju odmor, naredio joj je da spakuju kofere. Prvo su bili na skijanju u Austriji, zatim na odmoru u Dubaiju, pa u Parizu, a nedavno i u Hrvatskoj i Makedoniji. Andrej želi da joj pomogne da se oporavi, jer mu treba zdrava, kako bi brinula o njihovoj ćerkici Blankici. Rekao joj je: "Uništićeš celu porodicu ako se ne trgneš. Milion puta smo se svađali zbog Lune i "Zadruge"! Više nemam živaca za to, moraš da se isključiš iz rijalitija!"

"Kad je Luna poslednji put vrištala i lupala po pabu, Anabeli je pozlilo. Naravno, mnogo joj je lakše kad je van Srbije, jer je makar ljudi na ulici ne zapitkuju o svemu tome", završava izvor.

foto: Printskrin

Kurir.rs/Informer, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track