Najnovije vesti

SUPRUGA SINANA SAKIĆA ČUVA USPOMENU NA NJEGA: Sabina odbila 100.000 evra za kuću
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

otkrivamo

SUPRUGA SINANA SAKIĆA ČUVA USPOMENU NA NJEGA: Sabina odbila 100.000 evra za kuću

Stars

Ne postoji cena za koju bi Sabina prodala kuću koju je zajedno sa Sinanom sređivala

Sabina Sakić, supruga pokojnog Sinana Sakića, odbila je 100.000 evra za porodičnu kuću u Loznici koju su hteli da kupe biznismeni iz Pariza, saznaje Kurir.

 

foto: Damir Dervišagić


Fanovi nekadašnjeg člana Južnog vetra po svaku cenu su želeli da imaju u svom vlasništvu nekretninu u kojoj je živeo njihov idol, pa su spremni da ponude veliku sumu novca. Međutim, porodica nije zainteresovana za to.


- Ne postoji cena za koju bi Sabina prodala kuću koju je zajedno sa Sinanom sređivala. Za nju ona predstavlja unikat i sećanje na njega, u kojoj čuva njegove slike, ploče, nagrade... Od dnevnog boravka i još jedne prostorije napravila je minijaturni muzej kom se maksimalno posvetila. Danima je sređivala kutak i ulepšavala ga, a svakodnevno dodaje po neku sitnicu - otkriva naš izvor i dodaje da su potencijalni kupci bili uporni.


- Dva starija čoveka došla su i raspitivala se za kuću mesec dana nakon Sakićeve smrti. Pošto je porodica bila u lošem psihičkom stanju, potresena zbog tragedije koja ih je zadesila, oni su odlučili da pričekaju. Kako je vreme prolazilo, nastavili su se da se raspituju sve dok lično nisu došli do Sabine i otvoreno joj rekli za ponudu.

 

Sinanova udovica nije želela ni da čuje o tome, a kamoli da prodaje kuću koju je gradila sa pokojnim mužem. Zahvalila se ljudima, koji su bili uporni, ali njena odluka je takva da, bez obzira na sve, ta nekretnina ostaje u vlasništvu porodice - kaže naš izvor.


Sabina inače dosta vremena provodi u Loznici, ali i u stanu na Dorćolu. Pozvali smo je za komentar, ali nije se javljala na telefon.


M. Dejanović

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...