ŠOK INTERVJU! Darko Lazić ništa nije sakrio, progovorio o KAMATAŠIMA, DUGOVIMA, POROCIMA, koleginicama s kojim je ludovao, a samo NJOJ je na kraju SLOMIO SRCE!
Foto: Zorana Jevtić

otvorio dušu

ŠOK INTERVJU! Darko Lazić ništa nije sakrio, progovorio o KAMATAŠIMA, DUGOVIMA, POROCIMA, koleginicama s kojim je ludovao, a samo NJOJ je na kraju SLOMIO SRCE!

Stars -

Darko Lazić važi za jednu od najvećih zvezda narodne muzike, otkrio nam je kroz kakva je sve iskušenja prošao dok se oporavljao posle saobraćajne nezgode koja ga je umalo koštala života. Bez dlake na jeziku, Darko je progovorio o dugovima i porocima, ali nam je priznao kada planira da se oženi svojom izabranicom Marinom Gagić sa kojom ima sina Alekseja.

Šta je tačno problem sa stopalom?

Nije problem stopalo, problem je isključi moja kilaža, ali to ću rešiti. Stopalo boli na promenu vremena i tu isključivo smeta višak kilograma. Čvrsto sam rešio da potpuno promenim način ishrane i života i do koncerta ću, kao što sam obećao, skinuti bar 10 kilograma. Pa posle tih deset idemo na i tako dok ne postanem maneken.

Koliko često pomisliš na saobraćajnu nezgodu koja te je umalo koštala života? Vučeš li traume?

Budući da i dalje trpim bolove, svakodnevno se setim toga i nemoguće je da mi bar jednom dnevno ne glavu sve što se dogodilo.

Dosta se pisalo o tome da voziš, iako ti je vožnja zabranjena?

Nije istina da vozim jer imam sog vozača. Sve i da hoću da vozim, ne mogu jer me zaboli stopalo čim ga malo više forsiram. Ne mogu da lažem, seo sam u kola posle nesreće, ali nisam izdržao ni pet minuta.

Pisalo se da si u dugovima do guše. Šta je istina?

Dugove sam imao ranije, ali sam ih sve do jednog vratio. Ne vučem nikakve repove i rešio probleme. Nikome ništa nisam skrivio, nikome ne dugujem i živim potpuno mirnim životom.

foto: Pritnscreen

Pesma koju si objavio govori o ženi koja plače za sinom. Koliko puta je tvoja majka plakala zbog tebe?

Iskren da budem, mnogo puta. To mi teško pada, plakala je zbog sitnica, ali i zbog krupnih stvari. Nije mogla da se navikne na brz život kojim sam živeo i to joj je slamalo srce.

Stižeš li da se posvetiš sinu? Na koga Aleksej liči?

Stižem, naravno, svaki slobodan trenutak koristim da budem s njim. Aleksej liči na mene, ima crnu kosicu i malo je bucko. Zaista je dobra beba, a i Marina se odlično snašla, što je i mene iznenadilo. Toliko je želela sina i sada kada ga ima, uživa u majčinstvu mnogo više nego što smo mogli da zamislimo.

foto: Kurir/Marija Dejanović

Planiraš li treće dete?

Decu obožavam i želeo bih da dobi jem treće, četvrto, pa i peto dete. Zašto da ne?! Bože zdravlja, možda sledeće ili one tamo godine. Bio bih istinski srećan.

Nedavno si spomenuo da si spavao sa više od 300 žena. Priča se da su mnoge od njih i tvoje koleginice?

Time mogu da se hvale samo iskompleksirani muškarci. Muškarac je tu da bude džentlmen, da ćuti, radi i uživa. Nema potrebe da laje i misli da je zbog toga faca, jer stvarno nije.

Znamo da si bio sa bar deset koleginica. Hoćeš li nam reći za neku za koju ne znamo?

Nikada niko neće znati sa kim sam tačno spavao. Bio sam mlad i lud. Kao i moje koleginice. U tome postoji ništa loše. Sada porodičan čovek i to je iza mene.

Kažu da si oduvek bio veliki zavodnik. Čime si osvojio sve te silne žene?

Ne smatram da sam zavodnik, već umem da se nasmejem, tako da žene misle da se udvaram i da flertujem. Sto se tiče toga čime sam zavodio, osmehom, svakako. Osmeh mi je najjače oružje.

Da li je Marina ljubomorna ili je samo drmaju hormoni, kako voli da kaže? Ona nije ljubomorna u smislu da je varam i tome slično. Problem je što ne može da se navikne na to što sam stalno odsutan. To će doći na svoje, treba tu još godinica.

Jesi li ti ljubomoran, Marina je veoma lepa?

Imponuje mi što imam lepu ženu i prema tome mogu da imam samo u smislu da misli da je pozitivan osećaj. Osim toga, vrlo sam siguran u sebe. Ne brine me konkurencija.

foto: Zorana Jevtić

kurir.rs/alo/foto kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track