Najnovije vesti

DANIELE, NE PRAVI SE LUD! NE VREĐAJ NAM INTELIGENCIJU! Pevač kao slučajno pokazao simbol velike Albanije usred Beograda, PA SE PERE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

kurirova fotografija digla region na noge

DANIELE, NE PRAVI SE LUD! NE VREĐAJ NAM INTELIGENCIJU! Pevač kao slučajno pokazao simbol velike Albanije usred Beograda, PA SE PERE! (FOTO)

Stars

Kurirova fotografija sa snimanja emisije Tvoje lice zvuči poznato, na kojoj pevač Daniel Kajmakoski pokazuje simbol "velike Albanije", kojim je i fudbaler Šaćiri provocirao Srbe na Svetskom prvenstvu, izazvala je brojne reakcije, a oglasila se i kuća Emotion, koja stoji iza emisije, rekavši da on nije ukazivao na bilo kakve simbole, već pokazivao nokte nalakirane za ulogu u emisiju.

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

A na kraju se za srpsku štampu oglasio i Kajmakoski:

 

- Pokazivao sam fotografima svoje namazane nokte. Jedna od poza mi je bila i ova koja je izazvala skandal. Pojma nisam imao da je to neki albanski znak. Makedonac sam i pravoslavac, nikada to ne bih namerno uradio. U šoku sam zbog svega - kaže Daniel za Informer, iako ostaje nejasno kako nije upoznat sa simbolom "velike Albanije", s obzirom na to da veliki deo stanovništva Makedonije čine upravo Albanci.

 

Ono što je zanimljivo je da nikad nismo primetili da bilo ko pozira sa lakiranim noktima sa ovako prekrštenim rukama,pravljeći orla, pa se postavlja pitanje je li to stvarno slučajnost.

 

Ovako se uglavnom "pozira" sa noktima, i u oglasima na društvenim mrežama, i svakodnevno. To nam potvrđuju i sa Instagram stranica koje reklamiraju sređivanje noktiju - nigde niko nije pozirao kao makedonski pevač.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

 

 

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...