MATEUSOVA POKAZALA GAĆICE: Kreatorka slavila rođendan, pa zauzela SEKSI POZU od koje muškarcima nije bilo dobro! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PAPARACO

MATEUSOVA POKAZALA GAĆICE: Kreatorka slavila rođendan, pa zauzela SEKSI POZU od koje muškarcima nije bilo dobro! (FOTO)

Stars -

Marijana Mateus organizovala je proslavu povodom 48. rođendana u jednom beogradskom restoranu! Kreatorka je goste dočekivala ispred restorana, kada je pred svima pokazala gaćice!

foto: Damir Dervišagić

Nakon žurke koju je organizovala u Londonu, Marijana je proslavu nastavila čim je doputovala u Srbiju. Kreatorka je zakupila jedan restoran na dva nivoa u prestonici kako bi okupila prijatelje i kolege, između ostalih i Cecu Ražnatović.

foto: Damir Dervišagić

Ona je svoje goste dočekivala ispred lokala, pa je naš paparaco uspeo da je fotka u nezgodnim pozama. Najpre je ponosno pozirala i pokazala izvajane noge u kratkoj zelenoj haljini, ali kada se umorila od stajanja na visokim potpeticama, sela je na stubić. Nije ni slutila da naš fotograf i tada vreba, pa se opustila i raširila noge. Naravno, uspeo je da fotka Marijanine crne čipkaste gaćice! Kada je shvatila da je "imamo" u škakljivoj pozi, ona je brže-bolje ustala i pridržavala haljinu da joj opet nešto ne izviri.

foto: Damir Dervišagić

Marijani su prijatelji priredili i iznenađenje, pa su se u jednom momentu u restoranu pojavile i karnevalske igračice, ali i di džej. Kreatorka je bila oduševljena ovim, a posebno je bila dirnuta kada je Ceca uzela mikrofon i zapevala nekoliko pesama.

- Počela je još jedna godina u životu! Zahvalna sam zbog svojih prijatelja i svog života! Da mi naredna godina bude najbolja dosad! Započnimo veselje! - napisala je Marijana na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track