Najnovije vesti

NEMA TOG NOVCA ZA KOJI BIH URADILA TAKO NEŠTO! Dušica Jakovljević udarila šakom o sto!
Foto: Printscreen

sigurna

NEMA TOG NOVCA ZA KOJI BIH URADILA TAKO NEŠTO! Dušica Jakovljević udarila šakom o sto!

Stars

Dušica Jakovljević istakla je da se nikada ne bi fotografisala naga, jer je "golotinja sama po sebi već viđena", a ona pre svega nipošto ne bi radila nešto što se njenim naslednicima ne bi dopalo. 

"Obukla bih sve ono što ima smisla da se obuče. Ne bih bila potpuno naga jer imam dvoje dece i prosto ono što ne bi odgovaralo mojoj ćerki i mom sinu ja to ne bih uradila. Ukoliko bih dobila ponudu, to bi moralo da ima umetnički smisao i da bude sa ozbiljnom dozom, jer golotinja sama po sebi je već viđena. Bez obzira na ponudu, mislim da nema tog novca za koji bih uradila nešto što se ne sviđa mojoj deci", istakla je ona. 

Voditeljka sa osmehom, pak, otkriva da voli da nosi izazovan veš, te da joj je omiiljena boja istog - crna.

"Što sam starija tu sve više ima čipke, volim da nosim i bodije, čak i kad sam najobičnije obučena ispod te garderobe imam nešto izazovnije", otkrila je Dušica.

Ona već godinama neguje neobičan stil odevanja, a kaže da je ne zanima da li se nekome dopada ono što nosi, jer je to odraz nje.

"Ja sam sakupljač ne samo garderobe već i detalja za kuću, volim da mi je sve ukrašeno. Bilo da je reč o enterijeru stana u kojem živim, čemu se moja ćerka mnogo protivi, kaže stalno nešto kitim. Garderobu i oblačenje doživljavam kao i uređenje enterijera, nešto kupiš, promeniš, da ti je lepo. Modu ne pratim slepo, kao da znam šta je sada u trendu. Vidim po izlozima i shvatim šta se nosi, nosim šta mi se dopadne i iskombinujem šta mi se dopadne. Apsolutno me ne zanima da li se nekome dopada ono što ja obučem i nikada se ne kajem zbog onoga što sam nosila", zaključila je voditeljka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...